Sikkerhetskopiér enheten din

Hvor lagres telefondataene?

Hvor den sikkerhetskopierte informasjonen fra telefonen din lagres, avhenger av operativsystemet. Hvis sikkerhetskopiene dine blir lastet opp til Google, krypteres de ved bruk av passordet for Google-kontoen din. For enkelte typer data brukes også PIN-koden, mønsteret eller passordet for skjermlåsen på telefonen din til kryptering.

De sikkerhetskopierte dataene (unntatt det du sikkerhetskopierer i Google Foto) blir slettet hvis

• du ikke bruker enheten på 57 dager
  • du slår av sikkerhetskopiering

Hva lagres med Sikkerhetskopiering i Google One?

Med Sikkerhetskopiering i Google One lagres data fra telefonen din automatisk. Dette omfatter følgende:

• appdata
  • anropslogg
  • kontakter
  • innstillinger
  • SMS-meldinger
  • bilder og videoer
  • MMS-meldinger
Hva lagres av Apple iCloud Backup?
Enkelte ting sikkerhetskopieres av Apple, så du trenger ikke å slå på Google One-funksjonen for sikkerhetskopiering for å lagre disse dataene. Disse filene omfatter
  • iMessage-, SMS- og MMS-meldinger
  • appdata
  • enhetsinnstillinger
Du finner den mest oppdaterte listen og flere detaljer om iCloud i brukerstøtten.

Sikkerhetskopier telefonen automatisk

For å opprette, administrere eller slette sikkerhetskopier må du bruke en mobilenhet.

På datamaskinen kan du sjekke hvilke data og apper som er inkludert i sikkerhetskopifilen.

1. Gå til Google One på en datamaskin.
  2. Rull ned til «Sikkerhetskopiering av enheten», og klikk på Se.
  3. Klikk på enheten som har en sikkerhetskopi du vil sjekke.
    Tips: Enheter som andre medlemmer av Google One-familien din har sikkerhetskopiert, vises også her. Du kan ikke sjekke detaljene for det andre i familien har sikkerhetskopiert.
  4. Under enheten du vil sjekke, klikker du på Se detaljer.

Slett sikkerhetskopiene dine

Hvis du slår av Sikkerhetskopiering i Google One på enheten din, slettes sikkerhetskopiene dine. Bilder og videoer du har sikkerhetskopiert tidligere, forblir lagret i Google Foto.

Hvis du ikke bruker enheten på 57 dager, blir dataene du sikkerhetskopierte (unntatt bilder og videoer), også slettet.