Laitteen varmuuskopiointi

Puhelimesi datan tallennuspaikka

Google One ‑jäsenet eivät voi varmuuskopioida iPhonen kaikkea dataa Google Onella. Joitain tiedostoja voi kuitenkin varmuuskopioida muihin Googlen tuotteisiin, kuten Kuviin, Kalenteriin ja Yhteystietoihin.

iPhonen data synkronoidaan seuraaviin paikkoihin:

Vinkki: Yhteystiedot ja kalenteritapahtumat eivät kuluta tallennustilaa.

Apple iCloud ‑varmuuskopioinnin tallentama sisältö
Apple varmuuskopioi osan tiedoista, joten niiden tallentamiseen et tarvitse Google One ‑varmuuskopiointia. Esimerkkejä Applen varmuuskopioimasta datasta:
  • iMessage-viestit, tekstiviestit ja MMS-viestit
  • sovellusdata
  • laiteasetukset.
Viimeisimmän luettelon ja lisätietoja iCloudista saat ohjekeskuksesta.
Google Onen tallentama sisältö
  • Google Kuvat: Alkuperäislaatuiset kuvat ja videot
  • Google Kalenteri: Kalenterikokoukset ja tapahtumat
  • Google-yhteystiedot: Yhteystiedot, kuten puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet

Varmuuskopioinnin aloittaminen iPhonella tai iPadilla

Google Onen avulla voit valita, mitä dataa Google-tilillesi synkronoidaan. Aloita lataamalla Google One ‐sovellus laitteellesi.

Kun data on synkronoitu, kuvat ja videot, yhteystiedot ja kalenteri varmuuskopioidaan automaattisesti Google-tilillesi. Voit tarkistaa laitteesi synkronoinnin tilan Google One ‐sovelluksesta.

Kuvien ja videoiden varmuuskopiointi
  1. Avaa Google One ‑sovellus Google One iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse vasemmalta Valikko ja sitten Asetukset ja sitten Synkronointiasetukset.
  3. Valitse Kuvat ja videot ja sitten Siirry Google Kuviin.
    • Jos sinulla ei ole Google Kuvia asennettuna, valitse Lataa Google Kuvat ‐sovellus.
  4. Laita Google Kuvien Varmuuskopiointiasetukset-kohdasta Varmuuskopiointi ja synkronointi päälle.
    • Kuvat ja videot varmuuskopioidaan laitteelta Google Oneen.
Yhteystietojen synkronointi

Yhteystietojen kuvia ei synkronoida tällä hetkellä. Synkronoitavia tietoja ovat nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite, syntymäpäivä ja someprofiilit.

1. Avaa Google One ‑sovellus Google One iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse vasemmalta Valikko ja sitten Asetukset ja sitten Synkronointiasetukset.
  3. Tarkista, voitko synkronoida, valitsemalla Yhteystiedot ja sitten Tarkista tila.
  4. Myönnä pääsy Apple-yhteystietoihin valitsemalla Salli.
  5. Synkronoi Apple-yhteystiedot valitsemalla Laita synkronointi päälle ja sitten Lataa yhteystiedot.
  6. Kun lataus on valmis, valitse Seuraava.
  7. Synkronoi yhteystiedot laitteellesi seuraamalla näytön ohjeita.
    • Synkronoi tulevat yhteystiedot seuraamalla näytön ohjeita.
  8. Viimeistele käyttöönotto valitsemalla Valmis.
Kalenterin synkronointi

Tärkeää: Synkronoinnin tila on jo "Synkronoitu iPhoneen", jos sinulla on Google Kalenteri iOS:lle.

1. Avaa Google One ‑sovellus Google One iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse vasemmalta Valikko ja sitten Asetukset ja sitten Synkronointiasetukset.
  3. Tarkista, voitko synkronoida, valitsemalla Kalenterija sitten Tarkista tila.
  4. Myönnä pääsy tapahtumiin valitsemalla Salli.
  5. Jos haluat synkronoida Apple-kalenterin, valitse Laita synkronointi päälle ja sitten Lataa tapahtumia.
  6. Kun lataus on valmis, valitse Seuraava.
  7. Synkronoi Google Kalenterin tapahtumat laitteellesi seuraamalla näytön ohjeita.
    • Synkronoi tulevat tapahtumat seuraamalla näytön ohjeita.
  8. Viimeistele käyttöönotto valitsemalla Valmis.

Datan varmuuskopioiden poistaminen

Google One ‑jäsenet eivät voi varmuuskopioida iPhonen kaikkea dataa Google Onella. Osa tiedostoista on kuitenkin mahdollista varmuuskopioida muihin Googlen tuotteisiin, kuten Kuviin, Kalenteriin tai Driveen.

Jos haluat poistaa tiedostot varmuuskopioinnin jälkeen, käytä muiden Google-sovellusten sisäistä tiedostonhallintaa. Lisätietoja:

Varmuuskopiointiin tai palauttamiseen liittyvien ongelmien korjaaminen

Varmuuskopioinnin aloittaminen ei onnistu

Tarkista, että puhelimesi voi tehdä varmuuskopioinnin oikein.

• Varmista, että laite on yhteydessä verkkoon. Jos käytät mobiilidataa, kokeile, onko Wi-Fi-yhteys nopeampi.
  • Varmista, että puhelimesi akku on ladattu.
  • Asenna tai päivitä Google One ‑sovellus Google One.
  • Voit nopeuttaa Kuvien synkronointia avaamalla Google Kuvat ‐sovelluksen Kuvat.
  • Tarkista tallennustilasi Google One ‑sovelluksessa. Jos tallennustilasi on loppu, voit valita jommankumman seuraavista vaihtoehdoista:
    • Osta lisää tallennustilaa
    • Vapauta tallennustilaa
Et löydä kaikkia varmuuskopioimiasi tietoja

Muista etsiä oikeasta paikasta. Tiedostosi on tallennettu muihin sovelluksiin, ei Google Oneen.

• Etsi puhelinnumeroita ja muita yhteystietoja Google-yhteystietojen sivustolta tai sovelluksesta.
  • Etsi kokouksia ja muistutuksia Google Kalenteri ‑sivustolta tai ‑sovelluksesta.
  • Etsi kuvia ja videoita Google Kuvat ‑sivustolta tai ‑sovelluksesta.

Jos mediatiedostot eivät edelleenkään varmuuskopioidu

Voit ladata tiedostot laitteeltasi manuaalisesti.

Lisätietoja: