Laitteen varmuuskopiointi

Puhelimesi datan tallennuspaikka

Puhelimen tiedot varmuuskopioidaan eri paikkoihin sen käyttöjärjestelmästä riippuen. Jos varmuuskopiot ladataan Googleen, ne salataan Google-tilisi salasanalla. Osa datasta salataan myös puhelimen näytön lukitukseen käytettävällä PIN-koodilla, lukituksenpoistokuviolla tai salasanalla.

Varmuuskopioitu data (paitsi Google Kuviin varmuuskopioimasi tiedostot) poistetaan, jos

• et käytä laitettasi 57 päivään
  • poistat varmuuskopioinnin käytöstä.

Google One ‑varmuuskopioinnin tallentama sisältö

Google One ‑varmuuskopiointi tallentaa puhelimesi datan automaattisesti. Tietoihin sisältyvät seuraavat:

• Sovellusdata
  • Soittohistoria
  • Yhteystiedot
  • Asetukset
  • Tekstiviestit
  • Kuvat ja videot
  • MMS-viestit
Apple iCloud ‑varmuuskopioinnin tallentama sisältö
Apple varmuuskopioi osan tiedoista, joten niiden tallentamiseen et tarvitse Google One ‑varmuuskopiointia. Esimerkkejä Applen varmuuskopioimasta datasta:
  • iMessage-viestit, tekstiviestit ja MMS-viestit
  • sovellusdata
  • laiteasetukset.
Viimeisimmän luettelon ja lisätietoja iCloudista saat ohjekeskuksesta.

Puhelimen automaattinen varmuuskopiointi

Varmuuskopioiden tekemiseen, ylläpitoon ja poistamiseen tarvitaan mobiililaite.

Voit tarkistaa tietokoneellasi, mikä data ja mitkä sovellukset sisältyvät varmuuskopiotiedostoosi.

1. Siirry Google Oneen tietokoneella.
  2. Vieritä Laitteen varmuuskopiointi ‐kohtaan ja klikkaa Näytä.
  3. Klikkaa laitetta, jonka varmuuskopion haluat tarkistaa.
    Vinkki: Muiden Google One ‑perhepaketin jäsenten varmuuskopioimat laitteet on myös listattu tänne. Et näe, mitä tietoja perheenjäsenesi ovat varmuuskopioineet.
  4. Klikkaa jonkin laitteen alta Näytä tiedot.

Datan varmuuskopioiden poistaminen

Jos poistat Google One ‑varmuuskopioinnin käytöstä laitteellasi, varmuuskopiot poistetaan. Aiemmin varmuuskopioidut kuvat ja videot säilyvät tallennettuina Google Kuvissa.

Jos et käytä laitettasi 57 päivään, varmuuskopioidut tiedostot (lukuun ottamatta kuvia tai videoita) poistuvat.