Sikkerhedskopiér din enhed

Hvor dine telefondata gemmes

Oplysningerne på din telefon sikkerhedskopieres forskellige steder afhængigt af telefonens operativsystem. Hvis dine sikkerhedskopier uploades til Google, krypteres de ved hjælp af adgangskoden til din Google-konto. Pinkoden, mønsteret eller adgangskoden til skærmlåsen på din telefon bruges også til kryptering i forbindelse med visse data.

Dine sikkerhedskopierede data (undtagen dem, du sikkerhedskopierer til Google Fotos) slettes, hvis:

• Du ikke bruger din enhed i 57 dage
  • Du deaktiverer backups

Hvad der gemmes med Backup i Google One

Backup i Google One gemmer automatisk data fra din telefon. Dette omfatter:

• Appdata
  • Opkaldshistorik
  • Kontaktpersoner
  • Indstillinger
  • Sms-beskeder
  • Billeder og videoer
  • Mms-beskeder
Hvad gemmes af Apple iCloud Backup?
Nogle ting sikkerhedskopieres af Apple, så du behøver ikke at aktivere Google Ones backup for at gemme disse data. Disse filer omfatter følgende:
  • iMessage-beskeder, sms-beskeder og mms-beskeder
  • Appdata
  • Enhedsindstillinger
Gå til Hjælp for at få den mest opdaterede liste og få flere oplysninger om iCloud.

Sikkerhedskopiér din telefon automatisk

Hvis du vil oprette, administrere eller slette sikkerhedskopier, skal du bruge en mobilenhed.

På din computer kan du tjekke, hvilke data og apps der medtages i din backupfil.

1. Gå til Google One på din computer.
  2. Rul til "Sikkerhedskopiering af enhed", og klik på Vis.
  3. Klik på den enhed, hvor der ligger en backup, som du vil tjekke.
    Tip! Enheder, som andre medlemmer af din Google One-familie sikkerhedskopierer, er også angivet på listen. Du kan ikke tjekke oplysningerne om, hvad din familie sikkerhedskopierer.
  4. Klik på Se oplysninger under den enhed, du vil tjekke.

Slet dine databackups

Hvis du deaktiverer Backup i Google One på din enhed, slettes dine backups. Billeder og videoer, som du tidligere har sikkerhedskopieret, gemmes fortsat i Google Fotos.

Hvis du ikke bruger din enhed i 57 dage, ryddes de data, du har sikkerhedskopieret (undtagen billeder eller videoer), også.