Crear una còpia de seguretat d'un dispositiu

On s'emmagatzemen les dades del telèfon

Els membres de Google One no poden crear còpies de seguretat de tot l'iPhone amb Google One. Tanmateix, pots crear una còpia de seguretat d'alguns fitxers en altres productes de Google, com ara Fotos, Calendar i Contactes.

Aquí és on se sincronitzen les dades de l'iPhone:

Consell: els contactes i els esdeveniments del calendari no ocupen espai d'emmagatzematge.

Què es desa amb la còpia de seguretat d'iCloud d'Apple
Com que Apple crea còpies de seguretat d'alguns elements, no cal que activis la còpia de seguretat de Google One per desar aquestes dades. Aquests fitxers inclouen:
  • Missatges d'iMessage, SMS i MMS
  • Dades de les aplicacions
  • Configuració del dispositiu
Per consultar la llista més actualitzada i obtenir més informació sobre iCloud, visita el Centre d'ajuda.
Què desa Google One
  • A Google Fotos: Fotos i vídeos en qualitat original
  • A Google Calendar: reunions i esdeveniments del calendari
  • A Contactes de Google: informació de contacte, com ara números de telèfon i adreces electròniques

Començar a crear una còpia de seguretat en un iPhone o un iPad

Amb Google One, pots triar quines dades se sincronitzen amb el teu Compte de Google. Per començar, baixa l'aplicació Google One al dispositiu.

Un cop sincronitzades les dades, es crearà automàticament una còpia de seguretat de les fotos, els vídeos, els contactes i el calendari al teu Compte de Google. Pots consultar l'estat de la sincronització del dispositiu a l'aplicació Google One.

Crear còpies de seguretat de les fotos i els vídeos
  1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Google One Google One.
  2. A l'esquerra, toca Menú i, a continuació, Configuració i, a continuació, Configuració de sincronització.
  3. Toca Fotos i vídeos i, a continuació, Ves a Google Fotos.
    • Si no tens Google Fotos instal·lat, toca Obtén l'aplicació Google Fotos.
  4. A Google Fotos, ves a "Configuració de la còpia de seguretat" i activa l'opció Còpia de seguretat i sincronització.
    • Les fotos i els vídeos del teu dispositiu se sincronitzaran amb Google One.
Sincronitzar els contactes

Actualment, les fotos dels contactes no es poden sincronitzar. La sincronització inclou les dades del contacte, com ara el nom, el número de telèfon, l'adreça electrònica, l'adreça postal, la data de naixement i els perfils socials.

1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Google One Google One.
  2. A l'esquerra, toca Menú i, a continuació, Configuració i, a continuació, Configuració de sincronització.
  3. Per comprovar si pots sincronitzar dades, toca Contactes i, a continuació, Comprova l'estat.
  4. Per concedir accés als contactes d'Apple, toca Permet.
  5. Per sincronitzar els contactes d'Apple, toca Configura la sincronització i, a continuació, Penja els contactes.
  6. Quan la pujada s'hagi completat, toca Següent.
  7. Per sincronitzar els contactes amb el dispositiu, segueix les instruccions en pantalla.
    • Per sincronitzar els contactes futurs, segueix el conjunt d'instruccions en pantalla a continuació.
  8. Per finalitzar la configuració, toca Fet.
Sincronitzar Calendar

Important: si ja tens Google Calendar per a iOS, veuràs el missatge "Sincronitzat amb l'iPhone".

1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Google One Google One.
  2. A l'esquerra, toca Menú i, a continuació, Configuració i, a continuació, Configuració de sincronització.
  3. Per comprovar si pots sincronitzar dades, toca Calendar i, a continuació, Comprova l'estat.
  4. Per concedir accés als teus esdeveniments, toca Permet.
  5. Per sincronitzar el calendari d'Apple, toca Configura la sincronització i, a continuació, Penja els esdeveniments.
  6. Quan la pujada s'hagi completat, toca Següent.
  7. Per sincronitzar els esdeveniments de Google Calendar amb el dispositiu, segueix les instruccions en pantalla.
    • Per sincronitzar els esdeveniments futurs, segueix el conjunt d'instruccions en pantalla a continuació.
  8. Per finalitzar la configuració, toca Fet.

Suprimir les còpies de seguretat de dades

Els membres de Google One no poden crear còpies de seguretat de tot l'iPhone amb Google One. Tanmateix, poden crear còpies de seguretat d'alguns dels seus fitxers en altres productes de Google, com ara Fotos, Calendar i Drive.

Per suprimir fitxers després de crear-ne una còpia de seguretat, utilitza la configuració de gestió de fitxers dins d'altres aplicacions de Google. Obtén informació sobre com pots:

Resoldre problemes amb la còpia de seguretat o la restauració

No pots iniciar el procés de còpia de seguretat

Comprova que el telèfon pugui fer còpies de seguretat correctament.

• Assegura't que el dispositiu estigui en línia. Si utilitzes dades mòbils, connecta't a una Wi‑Fi per tenir millor connexió.
  • Assegura't que la bateria del telèfon estigui carregada.
  • Instal·la o actualitza l'aplicació Google One Google One.
  • Per accelerar la sincronització de Fotos, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  • A l'aplicació Google One, consulta el teu emmagatzematge. Si t'has quedat sense emmagatzematge, pots triar entre aquestes opcions:
    • Comprar més emmagatzematge.
    • Alliberar espai d'emmagatzematge.
No trobes tot el contingut del qual has creat una còpia de seguretat

Assegura't que estiguis consultant el lloc correcte. Els fitxers es desen en altres aplicacions, no a Google One.

• Per veure els números de telèfon i la resta d'informació de contacte, consulta el lloc web o l'aplicació de Contactes de Google.
  • Per veure les reunions i els recordatoris, consulta el lloc web o l'aplicació de Google Calendar.
  • Per veure les fotos i els vídeos, consulta el lloc web o l'aplicació de Google Fotos.

Si encara no es crea una còpia de seguretat del teu contingut multimèdia

Pots penjar els fitxers manualment.

Obtén informació sobre com pots: