Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Een back-up van je apparaat maken

Waar worden de gegevens van je telefoon opgeslagen?

De back-ups van de gegevens op je telefoon worden op verschillende plaatsen opgeslagen. Waar dat gebeurt, hangt af van het besturingssysteem. Als je back-ups worden geüpload naar Google, worden ze versleuteld met het wachtwoord van je Google-account. Voor de versleuteling van sommige gegevens gebruiken we ook de pincode, het patroon of het wachtwoord van de schermvergrendeling van je telefoon.

Je back-upgegevens (behalve de gegevens waarvan je een back-up in Google Foto's maakt) worden gewist als:

• je het apparaat 57 dagen niet hebt gebruikt
  • je back-ups uitzet

Gegevens die worden opgeslagen door Back-up met Google One

Back-up met Google One slaat gegevens van je telefoon automatisch op. Dit betreft onder meer de volgende typen content:

• App-gegevens
  • Gespreksgeschiedenis
  • Contacten
  • Instellingen
  • Sms'jes
  • Foto's en video's
  • Mms-berichten
Wat wordt opgeslagen door iCloud-reservekopie van Apple?
Apple maakt back-ups van sommige gegevens, dus hiervoor hoef je de back-upfunctie van Google One niet te activeren. Het gaat om deze bestanden:
  • iMessage-, sms- en mms-berichten
  • App-gegevens
  • Apparaatinstellingen
Ga naar het Helpcentrum voor de meest actuele lijst en meer informatie over iCloud.

Automatisch een back-up maken van je telefoon

Als je back-ups wilt maken, beheren of verwijderen, moet je een mobiel apparaat gebruiken.

Je kunt op je computer controleren welke gegevens en apps er in je back-upbestand zitten.

1. Ga op je computer naar Google One.
  2. Scroll naar Apparaat-back-up en klik op Bekijken.
  3. Klik op het apparaat waarvan je een back-up wilt bekijken.
    Tip: Hier staan ook de apparaten waarvan andere leden van je Google One-gezinsabonnement een back-up hebben gemaakt. Je kunt alleen niet nagaan van welke gegevens je gezinsleden een back-up hebben gemaakt.
  4. Klik onder het apparaat op Details bekijken.

Back-ups van gegevens verwijderen

Als je Back-up met Google One uitzet op je apparaat, worden je back-ups verwijderd. Foto's en video's waarvan je al een back-up had gemaakt, blijven opgeslagen in Google Foto's.

Als je je apparaat 57 dagen niet gebruikt, worden de gegevens in de back-up (behalve foto's en video's) ook gewist.