Endre eller si opp lagringsabonnementer

Hvis du betaler for ekstra lagringsplass i Disk med en kvalifisert konto, blir du automatisk oppgradert til Google One kostnadsfritt. Finn ut mer om Google One-tilgjengelighet.
Si opp eller nedgrader et abonnement på Disk-lagring

Lagringsabonnementer for Google Disk kan ikke refunderes, men du kan si opp abonnementet ditt, slik at det ikke fornyes automatisk. Slik sier du opp eller nedgraderer:

Nedgrader abonnementet ditt

1. Gå til www.google.com/settings/storage.
  2. Klikk på prisen på abonnementet du vil ha.
  3. Klikk på Abonner.
  4. Du får en bekreftelse via e-post. Abonnementet blir avsluttet eller nedgradert ved begynnelsen av neste måned i abonnementet.

Si opp abonnementet ditt

1. Gå til www.google.com/settings/storage.
  2. Klikk på Avslutt abonnementet under abonnementet du har nå.

Oppsagte abonnementer kan ikke refunderes eller overføres fra én Google-konto til en annen.

Si opp eller nedgrader lagringen i Google One-abonnementet ditt
  1. On your computer, go to Google One.
  2. Click Settings Innstillinger og så Cancel membership.
  3. To confirm, click Cancel membership.

Du skal motta en bekreftelse på at abonnementet er sagt opp.

Hvis du registrerer deg via iTunes

Hvis du registrerer deg for Google One via iTunes på iPhone eller iPad og senere bytter til en Android-enhet, kan du ikke justere abonnementet eller endre betalingsmåte i appen. For å oppdatere kontoen din og annen informasjon må du bruke iTunes på en annen enhet.

Hvis du har oppgradert til Google One, kan du finne ut hvordan du endrer lagringen din.

Oppdater betalingsopplysningene dine

Du kan når som helst oppdatere betalingsopplysningene dine. Hvis betalingen din for lagring blir avvist, må du oppdatere betalingsopplysningene dine:

1. Logg på pay.google.com.
  2. Klikk på Betalingsmåter.
  3. Oppdater betalingsopplysningene dine:
    • Betal med et annet lagret kort.
    • Oppdater faktureringsadressen eller utløpsdatoen for det nåværende kortet ditt.
    • Legg til et kredittkort.