Opslagabonnementen wijzigen of opzeggen

?

Als je betaalt voor extra Drive-opslagruimte bij een daarvoor in aanmerking komend account, word je automatisch en zonder kosten geüpgraded naar Google One. Meer informatie over de beschikbaarheid van Google One

Drive-opslagmogelijkheid opzeggen of downgraden

Gekochte Google Drive-opslagmogelijkheden worden niet terugbetaald. Je kunt wel je abonnement opzeggen, zodat het niet meer automatisch wordt verlengd. Ga als volgt te werk om je abonnement op te zeggen of te downgraden:

Je abonnement downgraden

1. Ga naar www.google.com/settings/storage.
  2. Klik op het tarief van het abonnement dat je wilt hebben.
  3. Klik op Abonneren.
  4. Je ontvangt een bevestigingsmail. Aan het begin van de volgende maand van je abonnement wordt het abonnement beëindigd of gedowngraded.

Je abonnement opzeggen

1. Ga naar www.google.com/settings/storage.
  2. Klik onder je huidige abonnement op Abonnement opzeggen.

Opgezegde abonnementen worden niet terugbetaald en kunnen niet van het ene Google-account naar het andere Google-account worden overgedragen.

Opslagruimte van je Google One-lidmaatschap opzeggen of downgraden

1. Ga op je computer naar Google One.
  2. Klik links op Instellingen Instellingenen dan Lidmaatschap opzeggen.
  3. Klik op Lidmaatschap opzeggen om dit te bevestigen.

Je ontvangt een bevestiging dat je abonnement is opgezegd.

Als je je aanmeldt via iTunes

Als je je aanmeldt voor Google One via iTunes op een iPhone of iPad en later overstapt op een Android-apparaat, kun je je lidmaatschap en betaalmethode niet aanpassen in de app. Gebruik iTunes op een ander apparaat om je account en andere informatie te updaten.

1. Ga op je computer naar Google One.
  2. Tik bovenaan op Instellingen Instellingen  en dan Lidmaatschap opzeggen.
  3. Tik op Lidmaatschap opzeggen om dit te bevestigen.

Als het goed is, zie je nu een bevestiging dat je abonnement is opgezegd.

Als je bent geüpgraded naar Google One, kun je hier meer informatie lezen over hoe je je opslagruimte wijzigt.

Je betalingsgegevens updaten

Je kunt je betalingsgegevens op elk gewenst moment updaten.

Als de betaling van je opslagruimte is geweigerd, moet je je betalingsgegevens mogelijk updaten.

1. Log in op pay.google.com.
  2. Klik op Betaalmethoden.
  3. Update je betalingsgegevens als volgt:
    • Betaal met een andere creditcard of betaalpas die al in je account is geregistreerd.
    • Update het factuuradres of de vervaldatum van je huidige creditcard of betaalpas.
    • Voeg een creditcard toe.