Skift dit kort, og løs betalingsproblemer

Hvis du har problemer med Google One-betalinger, kan du prøve disse løsninger. Du kan også opdatere dine Google One-betalingsmetoder.

Skift det kort, du bruger

Du kan skifte det kreditkort, du bruger til dit Google One-medlemskab. Hvis du vil ændre, hvor meget du betaler, skal du ændre dit lagerabonnement.

1. Gå til Google One på din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger.
  3. Klik på Skift betalingsmetode.
  4. I Google Play skal du klikke på Mine abonnementer til venstre.
  5. Ud for "Google One" skal du klikke på Administrer.
  6. Ud for "Primær betalingsmetode" skal du klikke på Opdater.
  7. Vælg en mulighed, og følg vejledningen på skærmen.
Se, hvordan det fungerer

Få hjælp til at købe et Google One-abonnement

Hvis det er første gang, du tilmelder dig Google One, kan du spørge en Google-ekspert om hjælp.

Løs problemer med betalinger

Hvis der opstår fejl, når du foretager transaktioner, kan du prøve disse fejlfindingstrin.

Løs problemer med en afvist betaling

1. Log ind på Google Pay.
  2. Klik på Opdater oplysninger om betalingsmetode.
  3. Vælg en betalingsmetode.
  4. Klik på Fortsæt.
  5. Udfyld ny betalingsmetode.
Skift, opdater eller tilføj en betalingsmetode

Hvis du for nylig har tilføjet et nyt kreditkort, skal du muligvis opdatere oplysningerne på din konto.

1. Gå til Google Pay.
  2. Klik på Betalingsmetoder.
  3. Klik på Rediger ud for det kort, du vil redigere.
  4. Angiv dit korts udløbsdato og kontrolkode.
  5. Sørg for, at din faktureringsadresse er korrekt.
  6. Klik på Gem.

Tilføj en anden betalingsmetode

1. Log ind på Google Pay.
  2. Klik på Betalingsmetoder.
  3. Klik på Tilføj betalingsmetode.
  4. Vælg en betalingsmetode:
    • Tilføj nyt betalingskort
    • Tilføj en bankkonto
  5. Følg vejledningen for at tilføje din betalingsmetode.
Tjek, om din betalingsmetode er understøttet
Kontakt din kortudsteder

Hvis dine kortoplysninger er korrekte, men din betaling ikke går igennem, skal du kontakte din kortudsteder.

Her kan du muligvis få flere oplysninger om, hvorfor dit kreditkort ikke kan debiteres.

Uautoriseret debitering

Få flere oplysninger om, hvordan du rapporterer uautoriserede debiteringer.

Hvis en person i din familie har foretaget en uautoriseret debitering, kan du også begrænse, hvad vedkommende kan købe.

Når du ikke kan komme ind på din konto

Nogle gange er du nødt til at verificere din identitet for at gennemføre transaktioner.

Hvis du ikke kan logge ind på din Google-konto, kan du få hjælp til at logge ind.

Regionale begrænsninger

Hvis du ikke kan betale for Google One på grund af regionale begrænsninger eller andre bankproblemer i dit land/område, kan du se, hvad du skal gøre.

Find køb foretaget af familiemedlemmer

Familieadministratoren kan se alle de køb, der er foretaget med familiens betalingsmetode. Få flere oplysninger om, hvordan du kan se din families køb.

Google One-abonnementsadministratoren og din familieadministrator behøver ikke at være én og samme person. Hvis det ikke er den samme person, kan Google One-abonnementsadministratoren ikke se de køb, der er foretaget med familiens betalingsmetode.