Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Je creditcard wijzigen en betalingsproblemen oplossen

Probeer deze oplossingen als je problemen ondervindt met betalingen voor Google One. Je kunt ook de betaalmethoden voor Google One updaten.

Een andere creditcard gebruiken

Je kunt de creditcard bewerken die je voor je Google One-lidmaatschap gebruikt. Wijzig je opslagabonnement als je wilt aanpassen hoeveel je betaalt.

1. Ga op je computer naar Google One.
  2. Klik op Instellingen Instellingen.
  3. Klik op Betaalmethode wijzigen.
  4. Klik in Google Play aan de linkerkant op Mijn abonnementen.
  5. Klik naast Google One op Beheren.
  6. Klik naast Primaire betaalmethode op Updaten.
  7. Selecteer een optie en volg de stappen op het scherm.
Meer informatie over hoe het werkt

Hulp bij het aanschaffen van een Google One-abonnement

Vraag een Google-expert je te helpen met je aanmelding voor Google One als je problemen ondervindt.

Problemen met betalingen oplossen

Probeer deze stappen voor probleemoplossing als je fouten in je transacties ziet.

Een geweigerde betaling oplossen

1. Log in bij Google Pay.
  2. Klik op Gegevens van betaalmethode bijwerken.
  3. Kies een betaalmethode.
  4. Klik op Doorgaan.
  5. Geef de gegevens voor de nieuwe betaalmethode op.
Betaalmethode wijzigen, updaten of toevoegen

Als je onlangs een nieuwe creditcard hebt toegevoegd, moet je waarschijnlijk ook de gegevens in je account updaten.

1. Ga naar Google Pay.
  2. Klik op Betaalmethoden.
  3. Klik op Bewerken naast de gewenste creditcard.
  4. Voer de vervaldatum en CVC-code in die op de creditcard staan vermeld.
  5. Controleer of je factuuradres correct is.
  6. Klik op Opslaan.

Een betaalmethode toevoegen

1. Log in bij Google Pay.
  2. Klik op Betaalmethoden.
  3. Klik op Betaalmethode toevoegen.
  4. Kies een betaalmethode:
    • Nieuwe creditcard of pinpas toevoegen
    • Een bankrekening toevoegen
  5. Volg de stappen om de betaalmethode toe te voegen.
Controleer of je betaalmethode wordt ondersteund
Contact opnemen met je creditcardmaatschappij

Zijn je creditcardgegevens correct, maar kan je betaling niet worden verwerkt, neem dan contact op met je creditcardmaatschappij.

De medewerkers daar kunnen je mogelijk vertellen waarom de betaling niet van je creditcard kan worden afgeschreven.

Je kunt niet inloggen bij je account

Soms moet je je identiteit verifiëren om een transactie af te ronden.

Bekijk deze Help-informatie als je niet kunt inloggen op je Google-account.

Regionale beperkingen

Als je niet voor Google One kunt betalen door regionale beperkingen of andere problemen met bankieren in je land of regio, vind je hier meer informatie over wat je kunt doen.

Aankopen van gezinsleden zoeken

De gezinsbeheerder kan alle aankopen bekijken die via de gezinsbetaalmethode worden gedaan. Meer informatie over hoe je de aankopen van je gezin bekijkt

De beheerder van het Google One-abonnement hoeft niet dezelfde persoon als de gezinsbeheerder te zijn. In dat geval kan de beheerder van het Google One-abonnement de aankopen die via de gezinsbetaalmethode zijn gedaan niet bekijken.