Motta varsler fra Google Disk

Du kan velge om du vil motta mobil-, nett- eller e-postvarsler fra Google Disk.

Varseltyper

Du kan velge å bli varslet hvis

• noen deler en ny fil eller mappe med deg
  • du blir nevnt i en kommentar eller et gjøremål
  • noen ber om tilgang til en fil du eier

Endre varselinnstillingene

Hvis du bruker Google Disk på flere datamaskiner, må du endre disse innstillingene på hver av dem.

1. Gå til drive.google.com.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger Innstillinger etterfulgt av Innstillinger.
  3. Klikk på Varsler i panelet til venstre.
  4. Merk av eller fjern avmerkingen i boksen ved siden av innstillingene du vil endre.

Finn ut mer om varsler som er spesifikke for Google Regneark.