Je browser updaten om Google Drive en andere apps te gebruiken

Met een webbrowser kun je websites vinden en online services gebruiken, zoals Google Drive.

Update je browser of gebruik een nieuwe browser

Update je browser voor de beste functionaliteit als je Google Drive, Documenten, Spreadsheets, Presentaties en Formulieren gebruikt.

Learn what browser version you're on and how to update to the latest version.

De browser opnieuw installeren
Als je browser niet werkt nadat je deze hebt geüpdatet, probeer je de browser opnieuw te installeren.
  1. Verwijder je huidige browser.
  2. Download en installeer de gewenste browser.
  3. Open je browser.
  4. Probeer Google Drive opnieuw te gebruiken.
Het besturingssysteem updaten Een ander apparaat gebruiken

Als je de browser niet kunt updaten, doe je het volgende:

• Installeer een nieuwe browser of update je besturingssysteem.
  • Gebruik een andere computer of een mobiel apparaat.

Als je een Android-telefoon, Android-tablet, iPhone of iPad hebt, kun je Google Drive, Documenten, Spreadsheets en Presentaties installeren.

Verdere hulp

Als deze oplossingen je niet verder hebben geholpen, bekijk dan de andere suggesties in het Google Drive-forum.