Legg til bilder og videoer fra Google Disk i Google Foto

For å organisere bildene og videoene dine i flere tjenester kan du legge til bilder fra Google Disk i Google Foto.

Før du begynner

• Bildet må være større enn 256 piksler.
  • Tillatte filtyper er .jpg, .heic, .png, .webp, .gif og de fleste RAW-filer.
  • Hvis du bruker en Google-konto via jobb eller skole, må du laste ned filen fra Google Disk og laste den opp på nytt til Google Foto.

Tips: Finn ut hvordan du laster ned alle bildene og videoene dine.

Legg til bilder og videoer fra Google Disk i Google Foto

1. Gå til photos.google.com på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Importer fra og så Google Disk
  3. Finn og velg bildene dine.
  4. Klikk på Last opp.

Hva skjer når du endrer eller sletter bilder?

Eventuelle endringer du gjør i Disk, gjelder kun for Disk. Endringer du gjør i Foto, gjelder kun for Foto.

Sjekk lagringsplassen din

Når bildene og videoene dine lagres, bruker de lagringsplassen i Google-kontoen din.

• Elementer som kopieres fra Google Disk til Google Foto, sikkerhetskopieres basert på kvaliteten du har valgt på sikkerhetskopiene.
  • Hvis du kopierer et element fra Google Disk til Google Foto, kommer den nye kopien i Google Foto også til å bruke av lagringskvoten din.
  • Finn ut hvordan du endrer kvalitet på sikkerhetskopier.