Kuvien ja videoiden lisääminen Google Drivesta Google Kuviin

Voit järjestää kuvasi ja videosi eri palveluissa lisäämällä kuvat Google Drivesta Google Kuviin.

Ennen kuin aloitat

• Kuvan on oltava suurempi kuin 256 pikseliä.
  • Tiedostotyypin on oltava .jpg, .heic, .png, .webp, .gif tai joku yleisimmistä RAW-tiedostotyypeistä.
  • Jos käytät työpaikan tai oppilaitoksen kautta saatua Google-tiliä, sinun on ladattava kohteet ensin Google Drivesta ja ladattava ne sitten uudelleen Google Kuviin.

Vinkki: Lue lisää kaikkien kuvien ja videoiden lataamisesta.

Kuvien ja videoiden lisääminen Google Drivesta Google Kuviin

1. Mene tietokoneella osoitteeseen photos.google.com.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Tuo kohteesta ja sitten Google Drive.
  3. Hae ja valitse kuvat.
  4. Klikkaa Lataa.

Mitä tapahtuu, jos muutan kuvaa tai poistan sen?

Drivessa tekemäsi muutokset koskevat vain Drivea. Kuvissa tekemäsi muutokset koskevat vain Kuvat-sovellusta.

Tallennustilan tarkistaminen

Kuvien ja videoiden tallentamiseen käytetään Google-tilin tallennustilaa.

• Google Drivesta Google Kuviin kopioidut kohteet varmuuskopioidaan varmuuskopiolaadun perusteella.
  • Jos kopioit kohteen Google Drivesta Google Kuviin, myös Google Kuvissa oleva uusi kopio kuluttaa tallennustilaa.
  • Katso, miten voit muuttaa varmuuskopiolaatua.