Føj billeder og videoer fra Google Drev til Google Fotos

Du kan organisere dine billeder og videoer i tjenester ved at føje billeder fra Google Drev til Google Fotos.

Før du går i gang

• Billedet skal være på mindst 256 pixels.
  • Filtypen kan være .jpg, .heic, .png, .webp, .gif og de fleste RAW-filer.
  • Hvis du bruger din Google-konto til arbejde eller skole, skal du downloade Google Drev og uploade til Google Fotos igen.

Tip! Få flere oplysninger om, hvordan du downloader alle dine billeder og videoer.

Føj billeder og videoer fra Google Drev til Google Fotos

1. Gå til photos.google.com på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Importér fra og derefter Google Drev
  3. Find og vælg dine fotos.
  4. Klik på Upload.

Hvad der sker, når du redigerer eller sletter et foto

Hvis du foretager ændringer i Drev, anvendes de kun i Drev. Hvis du foretager ændringer i Fotos, anvendes de kun i Fotos.

Tjek din lagerplads

Dine gemte fotos og videoer tæller med i din kvote for lagerplads på din Google-konto.