Kontakt Google Drev-support

Få hjælp til almindelige problemer nedenfor. Hvis du har brug for hjælp til et andet problem med Google Drev, kan du kontakte os.

Problemer med Google Drev

Kontakt os

Hvis du stadig har et problem, kan du kontakte os via vores forum, feedback eller supporttjeneste.

Stil dit spørgsmål i forummet

Gå til hjælpeforummet for at stille et spørgsmål eller søge efter et svar på dit spørgsmål. Forummet er tilgængeligt på engelsk, spansk og portugisisk.

Send brugerfeedback

Hvis du har opdaget en ny fejl eller et teknisk problem, skal du rapportere problemet direkte fra Google Drev.

1. Åbn appen Google Drev på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu og så Hjælp og feedback.
  3. Tryk på Send feedback.
  4. Skriv din feedback, og tryk på Send Send.