Filer du kan lagre i Google Disk

Vil du få mer ut av Google Disk for jobb eller skole? Registrer deg for en kostnadsfri prøveperiode med Google Workspace

Filstørrelser

Følgende er de maksimale størrelsene for filer du lagrer i Google Disk:

Dokumenter

• Opptil 1,02 millioner tegn.
  • Hvis du konverterer et tekstdokument til Google Dokumenter-format, kan det være på opptil 50 MB.

Regneark

• Opptil 10 millioner celler eller 18 278 kolonner (kolonne ZZZ) for regneark som er opprettet i eller konvertert til Google Regneark.
  • Opptil 10 millioner celler eller 18 278 kolonner for regneark som er importert fra Microsoft Excel. Grensene er de samme for Excel- og CSV-importer.
    • Når du konverterer et dokument fra Excel til Google Regneark, blir alle celler med mer enn 50 000 tegn fjernet i Regneark.

Presentasjoner

• Opptil 100 MB for presentasjoner som er konvertert til Google Presentasjoner.

Google Nettsteder (ny)

• Opptil 15 000 000 tegn per side.
  • Opptil 40 000 000 tegn per nettsted.
  • Opptil 10 000 sider per nettsted.
  • Opptil 15 000 bilder per nettsted.

Alle andre filer

• Opptil 5 TB.

Filtyper som støttes

Alle filtyper kan lagres i Disk. Dette er de vanligste filtypene du kan se forhåndsvisninger av i Google Disk:

Generelle filer

• Arkivfiler (.ZIP, .RAR, tar, gzip)
  • Lydformater (MP3, MPEG, WAV, .ogg, .opus)
  • Bildefiler (.JPEG, .PNG, .GIF, .BMP, .TIFF, .SVG)
  • Oppmerking/kode (.CSS, .HTML, .PHP, .C, .CPP, .H, .HPP, .JS, .java, .py)
  • Tekstfiler (.TXT)
  • Videofiler (WebM, .MPEG4, .3GPP, .MOV, .AVI, .MPEGPS, .WMV, .FLV, .ogg)

Adobe-filer

• Autodesk AutoCad (.DXF)
  • Illustrator (.AI)
  • Photoshop (.PSD)
  • Portable Document Format (.PDF)
  • PostScript (.EPS, .PS)
  • Skalerbar vektorgrafikk (.SVG)
  • Merket bildefilformat (.TIFF) – fungerer best med TIFF-bilder i RGB-format
  • TrueType (.TTF)

Microsoft-filer

• Excel (.XLS og .XLSX)
  • PowerPoint (.PPT og .PPTX)
  • Word (.DOC og .DOCX)
  • XML Paper Specification (.XPS)
  • Passordbeskyttede Microsoft Office-filer

Apple-filer

• Editor-filer (.key, .numbers)