Filer som du kan spara i Google Drive

Vill du ha avancerade Google Workspace-funktioner för företaget?

Prova Google Workspace i dag!

Filstorlekar

Följande är de största filstorlekar som du kan lagra i Google Drive:

Dokument

• Upp till 1,02 miljoner tecken.
  • Om du konverterar ett textdokument till Google Dokument-format kan det vara upp till 50 MB.

Kalkylark

• Upp till tio miljoner celler eller 18 278 kolumner (kolumn ZZZ) för kalkylark som skapas i eller konverteras till Google Kalkylark.
  • Upp till tio miljoner celler eller 18 278 kolumner för kalkylark som importeras från Microsoft Excel. Gränserna är desamma för Excel- och CSV-import.
    • När du konverterar ett dokument från Excel till Google Kalkylark tas alla celler med fler än 50 000 tecken bort i Kalkylark.
  • Upp till 50 000 rader eller 10 MB för pivottabeller och utdrag i kopplade arbetsblad.

Presentationer

• Upp till 100 MB för presentationer som konverteras till Google Presentationer.

Google Sites (ny)

• Upp till 15 000 000 tecken per sida.
  • Upp till 40 000 000 tecken per webbplats.
  • Upp till 10 000 sidor per webbplats.
  • Upp till 15 000 bilder per webbplats.

Alla andra filer

• Upp till 5 TB.

Filtyper som stöds

Vilken filtyp som helst kan lagras på Drive. Detta är de vanligaste filtyperna som du kan förhandsgranska på Google Drive.

Viktigt! Förhandsgranskningen av Google Drive är en nedskalad version av den fullständiga filen. När den öppnas kan den se något annorlunda ut.

Allmänna filer

• Arkivera filer (.ZIP, .RAR, tar, gzip)
  • Ljudformat (MP3, MPEG, WAV, .ogg, .opus)
  • Bildfiler (.JPEG, .PNG, .GIF, .BMP, .TIFF, .SVG)
  • Uppmärkning/kod (.CSS, .HTML, .PHP, .C, .CPP, .H, .HPP, .JS, .java, .py)
  • Textfiler (.TXT)
  • Videofiler (WebM, .MPEG4, .3GPP, .MOV, .AVI, .MPEGPS, .WMV, .FLV, .ogg)

Adobe-filer

• Autodesk AutoCad (.DXF)
  • Illustratör (.AI)
  • Photoshop (.PSD)
  • Portable Document Format (.PDF)
  • PostScript (.EPS, .PS)
  • Scalable Vector Graphics (.SVG)
  • Tagged Image File Format (.TIFF) – fungerar bäst med RGB .TIFF-bilder
  • TrueType (.TTF)

Microsoft-filer

• Excel (.XLS och .XLSX)
  • PowerPoint (.PPT och .PPTX)
  • Word (.DOC och .DOCX)
  • XML Paper Specification (.XPS)
  • Lösenordsskyddade Microsoft Office-filer

Apple-filer

• Redigeringsfiler (.key, .numbers)