Filer, du kan gemme i Google Drev

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

File sizes

Følgende er de maksimale filstørrelser, du kan gemme i Google Drev:

Dokumenter

• Op til 1,02 millioner tegn.
  • Hvis du konverterer et tekstdokument til Google Docs-format, kan det være på op til 50 MB.

Regneark

• Op til 10 millioner celler eller 18.278 kolonner (kolonne ZZZ) i regneark, der oprettes i eller konverteres til Google Sheets.
  • Op til 10 millioner celler eller 18.278 kolonner i regneark, der importeres fra Microsoft Excel. Grænserne er de samme for Excel- og CSV-import.
    • Når du konverterer et dokument fra Excel til Google Sheets, fjernes celler med mere end 50.000 tegn i Sheets.
  • Op til 50.000 rækker eller 10 MB for pivottabeller og udtræk i forbundne regneark.

Præsentationer

• Op til 100 MB for præsentationer, der konverteres til Google Slides.

Google Sites (nyt)

• Op til 15.000.000 tegn pr. side.
  • Op til 40.000.000 tegn pr. website.
  • Op til 10.000 sider pr. website.
  • Op til 15.000 billeder pr. website.

Alle andre filer

• Op til 5 TB.

Supported file types

Any file type can be stored in Drive. These are the most common file types you can preview in Google Drive:

Vigtigt! Forhåndsvisningen af Google Drev er en nedskaleret version af den komplette fil og ser muligvis lidt anderledes ud, når den åbnes.

General files

• Archive files (.ZIP, .RAR, tar, gzip)
  • Audio formats (MP3, MPEG, WAV, .ogg, .opus)
  • Image files (.JPEG, .PNG, .GIF, .BMP, .TIFF, .SVG)
  • Markup/Code (.CSS, .HTML, .PHP, .C, .CPP, .H, .HPP, .JS, .java, .py)
  • Text files (.TXT)
  • Video files (WebM, .MPEG4, .3GPP, .MOV, .AVI, .MPEGPS, .WMV, .FLV, .ogg)

Adobe files

• Autodesk AutoCad (.DXF)
  • Illustrator (.AI)
  • Photoshop (.PSD)
  • Portable Document Format (.PDF)
  • PostScript (.EPS, .PS)
  • Scalable Vector Graphics (.SVG)
  • Tagged Image File Format (.TIFF) - best with RGB .TIFF images
  • TrueType (.TTF)

Microsoft files

• Excel (.XLS and .XLSX)
  • PowerPoint (.PPT and .PPTX)
  • Word (.DOC and .DOCX)
  • XML Paper Specification (.XPS)
  • Password-protected Microsoft Office files

Apple files

• Editor files (.key, .numbers)