Het formaat van je dia's wijzigen

Je kunt het formaat van dia's aanpassen voor je presentaties.

1. Open een presentatie in Google Presentaties op je computer.
  2. Klik op Bestand en dan Pagina-instelling.
  3. Klik op de pijl-omlaag Pijl-omlaag om een formaat te kiezen.
    • Standaard 4:3
    • Breedbeeld 16:9
    • Breedbeeld 16:10
    • Aangepast. Geef onder Aangepast een formaat op en kies een meeteenheid (inch, centimeter, punten of pixels).
  4. Klik op OK.
true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.