Dokumenttien skannaaminen Google Driven avulla

Skannaa dokumentteja, kuten kuitteja, kirjeitä ja tiliotteita, jotta voit tallentaa ne haettaviksi PDF-tiedostoiksi Google Driveen.

Dokumentin skannaaminen

Tärkeää: Google kunnioittaa yksityisyyttäsi eikä käytä Drive-sisältöäsi mainontaan. Lue lisää siitä, miten Drive suojaa yksityisyyttäsi.

1. Avaa Google Drive ‑sovellus Google Drive.
  2. Valitse oikeasta alareunasta Kamera .
  3. Osoita dokumenttia laitteen kameralla.
    • Dokumentin ympärillä näkyy sininen viiva, joka näyttää, mistä kohtaa kuva rajataan.
  4. Ota kuva skannattavasta dokumentista.
    • Valinnainen: Voit valita joko manuaalisen tai automaattisen kuvauksen.
  5. Säädä skannattua dokumenttia.
    • Säädä skannausaluetta napauttamalla Rajaa ja kierrä .
    • Säädä värejä tai muuta kuva harmaasävyiseksi napauttamalla Suodata
    • Poista tahrat, sormet ja muut ylimääräiset napauttamalla Puhdista .
    • Skannaa toinen sivu napauttamalla Lisää Plus.
    • Ota uusi kuva napauttamalla Uusi otos .
    • Poista sivu napauttamalla Poista .
  6. Valitse Valmis.
  7. Lisää tiedostolle nimi tai valitse ehdotettu nimi.
  8. Tallenna dokumentti valitsemalla joko .pdf- tai .jpg-muoto.
    • Valinnainen: Valitse Drive-kansio, jonne dokumentti tallennetaan, napauttamalla Sijainti.
  9. Tallenna dokumentti valitsemalla Tallenna.

Skannauksen pikakuvakkeen lisääminen aloitusnäyttöön

Valitse dokumenttien skannauksen pikakuvake seuraavasti:

1. Avaa Android-puhelimen tai ‑tabletin widgetit.
  2. Etsi Drive-skannaus-widget.
  3. Kosketa widgetiä pitkään.
  4. Vedä se aloitusnäyttöön. Sinua saatetaan pyytää valitsemaan tili.
  5. Valitse kansio, johon dokumentit tallennetaan. Jos haluat luoda kansion, valitse Uusi kansio New folder.
  6. Napauta "Valitse". Kansion nimi näkyy widgetissä.