Osto‑, peruutus‑ ja hyvityskäytännöt

Automaattiset uusimiset

Oletuksena tallennustilaostoksesi uusitaan automaattisesti tilauksen päättyessä. Voit päivittää suurempaan tallennustilapakettiin milloin tahansa tilausjakson aikana. Uusi tallennustila on käytössäsi välittömästi. Maksu veloitetaan credit-kortiltasi, kun saldosi ylittyy.

Jos ostit tallennustilapaketin vanhan hinnaston ollessa voimassa, voit uusia tilauksesi kunnes päätät päivittää tilauksesi tai kunnes maksutietosi vanhenevat.

Jos automaattinen uusinta epäonnistuu, tilaukseesi lisätään seitsemän päivää lisäaikaa, jotta ehdit päivittää maksutietosi. Lisäajalla et menetä käyttöoikeutta Google-tilisi tai senhetkisen tallennustilapakettisi sisältöön.

Jos käytät Gmailia ja automaattinen uusinta epäonnistuu, tallennustilapakettisi kestoa pidennetään seitsemän päivää, jotta voit päivittää maksutietosi. Näiden seitsemän lisäpäivän aikana voit vapauttaa tilaa tililtäsi tai ostaa uuden tallennustilapaketin.

Jos tallennustilapakettisi perutaan tai vanhenee

Jos peruutat tallennuspaketin tai kun tallennustilapakettisi vanhentuu, tallennustilarajasi nollautuvat laskutusjakson päättyessä kunkin tuotteen maksuttomalle tasolle. Kaikki Google Drivessa, Google Kuvissa ja Gmailissa oleva sisältö on edelleen käytettävissäsi, mutta et voi enää luoda tai lisätä uutta sisältöä maksuttoman tallennustilakiintiön ylittämisen jälkeen. Jos saavutat tai ylität maksuttoman tallennustilan rajan:

• Google Drive: Et voi synkronoida tai ladata uusia tiedostoja etkä synkronoida tiedostoja tietokoneen Google Drive ‑kansion ja Oma Drive ‑kansion välillä. Voit edelleen luoda Google-dokumentteja, koska ne eivät kuluta tallennustilaa.
  • Google Kuvat: Jos tallennat kuvasi alkuperäislaatuisina ja tallennustilasi loppuu, voit ostaa lisää tallennustilaa, varmuuskopioida kuvat korkealaatuisina (pienempi resoluutio) tai poistaa varmuuskopioinnin käytöstä.
  • Gmail: Et voi lähettää tai vastaanottaa viestejä.

Tilauksen peruuttaminen

Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Drive-tallennustilapaketin peruuttaminen

1. Siirry osoitteeseen www.google.com/settings/storage.
  2. Kirjaudu sisään Google-tilille, jolla ostit tallennustilaa.
  3. Valitse tallennustilapaketin alta Peruuta.
  4. Tutustu muutoksiin, jotka tehdään tallennustilaan peruutuksen jälkeen. Vahvista Peruuta paketti.
  5. Saat vahvistussähköpostin tilauksen peruuttamisesta. Tilauksen seuraavan kuukauden alkaessa tallennustilapakettisi Google Drivessa, Google Kuvissa ja Gmailissa alennetaan maksuttoman tallennustilan tasolle.

Google One ‑jäsenyyden tallennustilan peruuttaminen

Voit lopettaa Google One ‑paketin tilauksen seuraavasti:

1. Siirry Google Oneen tietokoneella.
  2. Valitse vasemmalta Asetukset Asetukset ja sitten Peruuta jäsenyys.
  3. Valitse Google Playsta Google One ‑kohdan vierestä Hallinnoi ja sitten Peruuta tilaus.
  4. Seuraa näytön ohjeita.

Jos olet päivittänyt tilauksesi Google Oneen mutta haluat toisen paketin, katso, miten voit muuttaa tallennustilaasi.

Hyvityskäytäntö

Google-tallennustilan ostoa ei voi perua eikä sitä hyvitetä. Ostamasi tallennustila on käytössäsi tilausjakson loppuun asti, vaikka päättäisit peruuttaa sen.