Servicevoorwaarden van Google Drive

Als je gebruikmaakt van Google Drive, betekent dit dat je akkoord gaat met de Servicevoorwaarden.

Gebruik je een account via je werk, school of een andere groep, dan kunnen er voorwaarden van toepassing zijn op grond van de overeenkomst tussen die organisatie en Google.

Overig beleid

Hoe zijn de Servicevoorwaarden van invloed op mij?

Zoals in onze Servicevoorwaarden wordt vermeld, behoud je alle intellectuele-eigendomsrechten die je met betrekking tot je content hebt. Kort gezegd: wat van jou is, blijft van jou.

We maken geen aanspraak op het eigendom van de content (tekst, gegevens, informatie en bestanden) die je uploadt, deelt of bewaart in je Drive-account. Onze Servicevoorwaarden stellen ons in staat je de gewenste services aan te bieden: als je bijvoorbeeld besluit een document met iemand te delen of het te openen op een ander apparaat, kunnen wij die functionaliteit bieden.

• Jij bepaalt wie er toegang heeft tot je bestanden in Drive. We delen je bestanden en gegevens niet met anderen, behalve in situaties die zijn beschreven in ons Privacybeleid.
    • We zullen privédocumenten niet veranderen in openbare documenten.
    • We zullen geen privédocumenten gebruiken voor marketingdoeleinden of promotiecampagnes.
    • We bewaren je gegevens slechts zolang jij dat wilt.
  • Je kunt je gegevens meenemen als je besluit Google Drive niet langer te gebruiken.