Kontakta support för Google Drive

Få hjälp med vanliga problem nedan. Kontakta oss om du behöver hjälp med ett annat problem med Google Drive.

Problem med Google Drive

Kontakta oss

Om du fortfarande har problem kan du kontakta oss via vårt forum, genom att lämna feedback eller i vår supporttjänst.

Om du vill kontakta oss loggar du in på ditt Google-konto.

Ställ din fråga i forumet

Besök hjälpforumet och ställ en fråga eller sök efter ett svar på din fråga. Tillgängligt på engelska, spanska och portugisiska.

Skicka användarfeedback

Om du har upptäckt en ny bugg eller ett tekniskt problem ska du anmäla det direkt från Google Drive.

1. Öppna drive.google.com.
  2. Klicka på Hjälp Hjälp.
  3. Klicka på Skicka feedback.
  4. Ange din feedback och klicka sedan på Skicka.

Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret