Google Drive-apps gebruiken

Wil je meer uit Google Drive halen voor werk of school? Meld je kosteloos aan voor een proefperiode voor Google Workspace.

Je kunt apps downloaden uit de G Suite Marketplace en in Google Drive gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan apps om afbeeldingen en video's te bewerken, documenten te faxen en te ondertekenen of stroomdiagrammen te maken.

Je kunt Google Drive-apps gebruiken door ze te downloaden via de Google Workspace Marketplace of door op je computer naar drive.google.com te gaan.