Brug Google Drev-apps

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Download apps fra Google Workspace Marketplace for at redigere billeder og video, faxe og underskrive dokumenter, oprette rutediagrammer og meget mere i Google Drev.

Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer apps fra Google Workspace Marketplace

Når du har tilføjet Google Drev-apps fra Google Workspace Marketplace, kan du bruge dem med Google Drev på nettet. Apps er kompatible med alle understøttede browsere.

Brug og administrer apps

Opret filer
  1. Gå til drive.google.com på din computer.
  2. Klik på Ny til venstre.
  3. Vælg en app.
  4. Når du har gemt din fil, kan du finde den i "Mit drev".

Bemærk! Det er ikke alle Google Drev-apps, der kan oprette filer i Drev.

Åbn filer
  1. Gå til drive.google.com på din computer.
  2. Højreklik på en fil.
  3. Hold markøren over "Åbn med".
  4. Vælg en app.

Du kan vælge som standard at åbne bestemte filtyper med en bestemt app.

1. Gå til drive.google.com på din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger og så Indstillinger.
  3. Klik på Administrer apps.
  4. Find den app, du vil bruge.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for appen til venstre for "Brug som standard".
Gem filer

Dine filer i appen Google Drev gemmes automatisk, når du har:

• Redigeret en fil.
  • Valgt "Eksportér til Google Drev".
  • Valgt "Gem en kopi".
  • Valgt "Send til Drev".

Hjælp med Google Drev-apps

Få hjælp til Google Drev-apps

Mange Google Drev-apps er udviklet af virksomheder, som har deres egne servicevilkår og privatlivspolitikker. Sådan kan du kontakte den virksomhed, der har udviklet en app:

1. Gå til drive.google.com på din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger og så Indstillinger.
  3. Klik på Administrer apps.
  4. Klik på Valgmuligheder ud for appen.
  5. Klik på Se produktside. Du finder kontaktoplysninger på Google Workspace Marketplace-siden.
Fjern Google Drev-apps

Når du åbner filer med Google Drev-apps, anmoder nogle apps muligvis om tilladelse til at se nogle eller alle filer på dit Google Drev.

Du kan til enhver tid tilbagekalde tilladelser.

1. Gå til drive.google.com på din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger og så Indstillinger.
  3. Klik på Administrer apps.
  4. Klik på Valgmuligheder ud for appen.
  5. Klik på Fjern tilknytning til Drev.