Gør en anden til ejer af din fil

Du ejer som standard alle filer, du opretter i eller uploader til Google Drev. Du kan overføre ejerskab af dine Google-filer og -mapper til en anden bruger med en Google-konto.

Før du overfører ejerskabet

Du kan kun overføre ejerskabet af Google-filer og -mapper.Når du gør en anden til ejer af en mappe, ejer du stadig filerne indeni. Få flere oplysninger om deling af mapper.

Bemærk! Hvis du overfører ejerskabet af mange filer og mapper på én gang, kan det tage et stykke tid, før du kan se ændringerne.

Filer, du kan overføre

• Google Docs
  • Google Sheets
  • Google Slides
  • Google Analyse
  • Google Tegninger
  • Google My Maps
  • Mapper

Når du har ændret filens ejer

Når du gør en anden til ejer af en fil, kan du ikke:

• Overføre ejerskabet, ikke engang tilbage til dig selv.
  • Slette filen permanent fra Google Drev.

Du kan ikke ændre ejere via en iPhone eller iPad

Hvis du vil ændre ejeren af en fil, skal du gå til drive.google.com på en computer.