Een standaardbrowser instellen

Google Drive voor uw Mac/pc gebruikt uw standaardbrowser om Google-documenten te openen en naar Google Drive online te gaan.

Als u een Google-document opent met Google Drive voor uw Mac/pc of als u naar Google Drive online gaat, wordt de standaardbrowser van uw computer gebruikt. Ga als volgt te werk om uw standaardbrowser in te stellen:

Windows

1. Klik op de knop Start.
  2. Selecteer Standaardprogramma's.
  3. Kies de browser die u standaard wilt gebruiken in de lijst Programma's en klik op Als standaardprogramma instellen.
  4. Klik op OK.

Mac

1. Open een Safari-browser.
  2. Klik in het menu Safari op Voorkeuren.
  3. Klik op de knop Algemeen.
  4. Kies de gewenste browser in het pop-upmenu 'Standaard webbrowser'.
Verbeter uw ervaring met Google Drive online Gebruik Chrome Nieuw venster.