Een standaardbrowser instellen

Als u de applicatie Google Drive voor uw Mac/pc gebruikt om een Google-document te openen of naar Google Drive op het web te gaan, gebruikt de applicatie uw standaardbrowser. Ga als volgt te werk om uw standaardbrowser in te stellen:

Windows

1. Klik op de knop Start.
  2. Selecteer Standaardprogramma's.
  3. Kies de browser die u standaard wilt gebruiken in de lijst Programma's en klik op Als standaardprogramma instellen.
  4. Klik op OK.

Mac

1. Open een Safari-browser.
  2. Klik in het menu Safari op Voorkeuren.
  3. Klik op de knop Algemeen.
  4. Kies de gewenste browser in het pop-upmenu 'Standaard webbrowser'.
Verbeter uw ervaring met Google Drive online. Installeer Google Chrome.

Matt is expert op het gebied van Documenten en Drive en auteur van deze Help-pagina. Kies een van de onderstaande opties om hem te laten weten wat u van deze pagina vindt.