Een standaardbrowser instellen

Als je de app Google Drive voor je Mac/pc gebruikt om een Google-document te openen of naar Google Drive op het web te gaan, wordt de standaardbrowser van je computer gebruikt. Ga als volgt te werk om je standaardbrowser in te stellen:

Windows

1. Klik op de knop Start.
  2. Selecteer Standaardprogramma's.
  3. Kies in de lijst Programma's de browser die je standaard wilt gebruiken en klik op Dit programma als standaard instellen.
  4. Klik op OK.

Mac

1. Open een Safari-browser.
  2. Klik in het menu Safari op Voorkeuren.
  3. Klik op de knop Algemeen.
  4. Kies de gewenste browser in het pop-upmenu 'Standaard webbrowser'.
Verbeter de online effectiviteit van Google Drive. Installeer Google Chrome.

Evan is expert op het gebied van Documenten en Drive en auteur van deze Help-pagina. Kies een van de onderstaande opties om hem te laten weten wat je van deze pagina vindt.