Rikkomuksen tarkastuspyyntö

Voit pyytää tiedostosi tarkastamista, jos tiedosto ei mielestäsi riko Googlen käyttöehtoja tai ohjelmakäytäntöjä. Jos sinulla on tiedosto, joka on merkitty rikkomuksen takia, saatat nähdä merkinnän tiedostonimen vieressä etkä voi jakaa sitä. Tiedosto ei ole enää julkisesti saatavilla myöskään niille henkilöille, joilla on sen linkki. Tiedoston tarkastukseen menee yleensä noin viisi päivää. Tarkastusaika riippuu tarkastuspyynnön tyypistä.

Tarkastuksen pyytäminen

Kun yrität jakaa tiedoston, joka on merkitty rikkomuksen takia, näet valinnan, jolla voit pyytää sen tarkastusta. Näin voit pyytää tiedoston tarkastusta:

1. Avaa tiedosto.
  2. Klikkaa Jaa.
  3. Valitse Pyydä tarkastusta.

Vinkki:

• Tarkastuksen pyytäminen edellyttää, että olet tiedoston omistaja ja kirjautuneena omistajatilille.
  • Jos käytät puhelinta ja olet kirjautuneena useille tileille, varmista, että tarkastuksen pyytämiseen käyttämäsi tili vastaa sovelluksen tiliä.

Käytöstä poistetut tilit

Jos omistat käytöstä poistetun tilin, voit pyytää meitä palauttamaan sen.

1. Kirjaudu Google-tilillesi Chromella tai jollakin muulla selaimella.
  2. Valitse Aloita valitus.
  3. Seuraa ohjeita.

Rikkomuksesta ilmoittaminen

Jos haluat tehdä ilmoituksen tiedostosta, lue lisää rikkomuksesta ilmoittamisesta.