Rapportér en overtrædelse

Du kan rapportere adfærd, som du mener er en overtrædelse af Googles Servicevilkår eller programpolitikker. Overtrædelserne vedrører bl.a.:

• Spam, malware og phishing
  • Vold
  • Hadefulde ytringer
  • Terrorrelateret indhold
  • Chikane, mobning og trusler
  • Seksuelt eksplicit materiale
  • Udnyttelse af børn
  • Personefterligning
  • Personlige og fortrolige oplysninger
  • Ulovlige aktiviteter
  • Offentlig streaming
  • Krænkelse af ophavsret
  • Brug og indsendelse af indhold

Rapportér misbrug

Du kan rapportere krænkende indhold fra din computer.

Google Docs, Sheets, Slides eller Analyse

Google Docs, Sheets eller Slides

Sådan rapporterer du en overtrædelse:

1. Åbn en fil.
  2. Klik på menuen Hjælp.
  3. Vælg Rapportér misbrug.
  4. Vælg den type misbrug, du har fundet i filen. Hver type af misbrug har en beskrivelse, der kan hjælpe dig med at afgøre, om filen er i modstrid med vores politikker.
  5. Klik på Indsend rapport om misbrug.

Google Analyse

Sådan rapporterer du en overtrædelse:

1. Nederst i formularen skal du klikke på Rapportér misbrug.
  2. Vælg den type misbrug, du har fundet i formularen.
  3. Klik på Indsend rapport om misbrug.
Google Sites

Du kan rapportere krænkende indhold på websites, der er oprettet med Google Sites og hostet i Google Drev. Nogle af overtrædelserne af vores programpolitikker vedrører bl.a.:

Hvis du vil rapportere misbrug direkte fra et Google-website, skal du klikke på Rapportér misbrug nederst på siden.

Google Drev

Du kan rapportere PDF-filer, billeder eller andet indhold, der er gemt i Google Drev.

Sådan rapporterer du en overtrædelse:

1. Gå til drive.google.com på en computer.
  2. Højreklik på den fil, du vil rapportere.
  3. Klik på Rapportér eller bloker > Rapportér .
  4. Vælg den type misbrug, du har fundet i filen. Hver type af misbrug har en beskrivelse, der kan hjælpe dig med at afgøre, om filen er i modstrid med vores politikker.
  5. Klik på Indsend rapport om misbrug.

Tip! Du kan også rapportere en overtrædelse via en delings- eller kommentarnotifikation på en Android- eller iOS-enhed.

• Du indsender en rapportering ved at udvide delings- eller kommentarnotifikationen og trykke på Rapportér og bloker

En rapportering er ingen garanti for, at filen fjernes, eller at Google foretager sig andet i forhold til indholdet. Indhold, som du ikke er enig med, eller som du finder upassende, er ikke altid i modstrid med Googles Servicevilkår eller programpolitikker.

Foranstaltninger, vi kan træffe i forbindelse med krænkende materiale

• Filen fjernes fra kontoen.
  • Deling af en fil begrænses.
  • Det begrænses, hvem der kan se filen.
  • Adgangen til et eller flere Google-produkter deaktiveres.
  • Google-kontoen slettes.
  • Ulovligt materiale anmeldes til de relevante myndigheder.

Gør indsigelse mod en overtrædelse

Hvis en fil, du ejer, rapporteres for en overtrædelse, kan du anmode om en gennemgang af overtrædelsen.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.