Användarvillkor för Google Drive

Om du använder Google Drive innebär det att du godkänner användarvillkoren.

Om du använder ett konto via jobbet, skolan eller en annan grupp kanske andra villkor gäller, beroende på organisationens avtal med Google.

Andra policyer

Hur påverkas jag av användarvillkoren?

Vi säger i våra användarvillkor att ”Du behåller äganderätten till de immateriella äganderätter som du har i innehållet. Det som tillhör dig fortsätter alltså att tillhöra dig.”

Vi gör inte anspråk på äganderätt till något i ditt innehåll, inklusive text, data, information eller filer som du överför, delar eller lagrar i ditt konto på Drive. Våra användarvillkor gör det möjligt att ge dig de tjänster du vill ha. Så om du beslutar dig för att dela ett dokument med någon eller vill öppna det på en annan enhet, kan vi ge dig den funktionen.

• Du styr vem som kan få åtkomst till dina filer på Drive. Vi delar inte dina filer eller data med andra, förutom enligt vad som sägs i vår integritetspolicy.
    • Vi ändrar inte privata dokument så att de blir offentliga.
    • Vi använder inte privata dokument för marknadsföring eller i marknadsföringskampanjer.
    • Vi sparar din data enbart under den tid som du ber oss göra det.
  • Du kan ta med dig din data om du slutar använda Google Drive.