Vilkår for bruk av Google Disk

Hvis du bruker Google Disk, betyr det at du godtar vilkårene for bruk.

Hvis du bruker en konto gjennom jobben, skolen eller en annen gruppe, kan vilkår basert på avtalen organisasjonen din har med Google, gjelde.

Andre innstillinger

Hva betyr vilkårene for bruk for meg?

Som det står i vilkårene våre for bruk: «Du beholder eierskap til eventuelle åndsrettigheter i innholdet. Det som tilhører deg, forblir kort og godt ditt.»

Vi krever ikke eierskap for noe av innholdet ditt, inkludert tekst, data, informasjon og filer som du laster opp, deler eller lagrer i Disk-kontoen din. Vilkårene våre for bruk gjør det mulig for oss å levere tjenestene du ønsker, så hvis du bestemmer deg for å dele et dokument med noen, eller vil åpne det på en annen enhet, kan vi tilby den funksjonaliteten.

• Du bestemmer hvem som skal få tilgang til filene dine i Disk. Vi deler ikke filene og dataene dine med andre, unntatt slik det er beskrevet i personvernreglene.
    • Vi endrer aldri private dokumenter til offentlige dokumenter.
    • Vi bruker aldri private dokumenter i markedsførings- eller reklamekampanjer.
    • Vi lagrer dataene dine bare så lenge du ber oss om å gjøre det.
  • Du kan ta med deg dataene dine hvis du velger å slutte å bruke Google Disk.