Google Driven käyttöehdot

Jos käytät Google Drivea, sitoudut noudattamaan käyttöehtoja.

Jos käytät työpaikan, oppilaitoksen tai muun ryhmän kautta saamaasi tiliä, ehtoja saatetaan soveltaa organisaation Googlen kanssa tekemän sopimuksen mukaan.

Muut käytännöt

Käyttöehtojen vaikutus

Kuten käyttöehdoissamme todetaan, "Säilytät mahdolliset sisältöä koskevat immateriaalioikeudet itselläsi, eli sisällön lähettäminen ei tarkoita immateriaalioikeuksien siirtymistä".

Emme vaadi lataamasi, jakamasi tai Drive-tilillä tallentamasi sisällön, kuten tekstin, datan, tietojen tai tiedostojen, omistusoikeutta. Käyttöehdot mahdollistavat meille haluamiesi palvelujen tarjoamisen: jos haluat jakaa dokumentin jollekulle tai avata sen toisella laitteella, voimme tarjota kyseisen toiminnon.

• Valvot, kuka voi päästä tiedostoihisi Drivessa. Emme jaa tiedostojasi ja dataasi muille muutoin kuin tietosuojakäytäntömme mukaisesti.
    • Emme muuta yksityistä dokumenttia julkiseksi.
    • Emme käytä yksityistä dokumenttia markkinointi- tai mainoskampanjoihin.
    • Säilytämme datasi vain niin kauan kuin haluat meidän säilyttävän sen.
  • Voit ottaa datan mukaasi, jos päätät lopettaa Google Driven käytön.