Sådan bruger du Google Drev

Vil du have mere ud af Google Drev på arbejdet eller i skolen? Tilmeld dig en gratis Google Workspace prøveperiode

Du kan gemme dine filer sikkert og åbne eller redigere dem fra en hvilken som helst enhed med Google Drev.

Kom godt i gang med Google Drev

Du får 15 GB gratis lagerplads i Drev. Få flere oplysninger om, hvad der bruger plads i Google Drev, og hvor du kan købe mere plads.

Trin 1: Gå til drive.google.com

Gå til drive.google.com på din computer. Her kan du se "Mit drev", som indeholder:

• Filer og mapper, du uploader eller synkroniserer
  • Filer fra Google Docs, Sheets, Slides og Analyse, som du opretter

Få flere oplysninger om, hvordan du sikkerhedskopierer og synkroniserer filer fra din Mac eller pc.

Trin 2: Upload eller opret filer

Du kan uploade filer fra din computer eller oprette filer i Google Drev.

Trin 3: Del og organiser filer

Du kan dele filer eller mapper, så andre kan se, redigere eller kommentere dem.

Du kan se filer, som andre har delt med dig, ved at gå til sektionen "Delt med mig".