Så här använder du Google Drive

Med Google Drive kan du lagra filer på ett säkert sätt och öppna eller redigera dem på vilken enhet som helst.

Kom igång med Google Drive

Du får 15 GB gratis lagringsutrymme på Drive. Läs mer om vad som tar upp plats på Google Drive och var du köper mer lagringsutrymme.

Steg 1: Öppna drive.google.com

Besök drive.google.com på datorn. Där hittar du följande på Min enhet:

• Filer och mappar som du laddar upp eller synkroniserar
  • Google Dokument, Kalkylark, Presentationer och Formulär som du skapar.

Läs mer om hur du säkerhetskopierar och synkroniserar filer från Mac eller PC.

Steg 2: Ladda upp eller skapa filer

Du kan ladda upp filer från din dator eller skapa filer på Google Drive.

Steg 3: Dela och organisera filer

Du kan dela filer eller mappar så att andra kan se, redigera eller kommentera dem.

Om du vill se filer som andra har delat med dig öppnar du avsnittet Delas med mig.