Google Driven käyttäminen

Voit tallentaa tiedostojasi turvallisesti ja avata ja muokata niitä millä tahansa laitteella Google Driven avulla.

Google Driven käytön aloittaminen

Saat 15 Gt tilaa Driveen maksutta. Katso, mikä vie tilaa Google Drivessa ja mistä voit ostaa lisää tilaa.

Vaihe 1: Siirry osoitteeseen drive.google.com

Siirry tietokoneella osoitteeseen drive.google.com. Siellä näkyy Oma Drive, joka sisältää

• sinne lataamasi tai synkronoimasi tiedostot ja kansiot
  • luomasi Google Docs-, Sheets-, Slides- ja Forms-tiedostot.

Lue lisää Macilla tai PC:llä olevien tiedostojen varmuuskopioinnista ja synkronoinnista.

Vaihe 2: Lataa tai luo tiedostoja

Voit ladata tiedostoja tietokoneeltasi tai luoda niitä Google Drivessa.

Vaihe 3: Jaa ja järjestä tiedostoja

Voit jakaa tiedostoja tai kansioita, jotta muut voivat katsoa, muokata tai kommentoida niitä.

Siirtymällä Jaettu minun kanssani ‑osioon näet tiedostot, jotka muut ovat jakaneet sinulle.