Google Driven käyttäminen

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Voit tallentaa tiedostojasi turvallisesti ja avata ja muokata niitä millä tahansa laitteella Google Driven avulla.

Google Driven käytön aloittaminen

Saat 15 Gt tilaa Driveen maksutta. Katso, mikä vie tilaa Google Drivessa ja mistä voit ostaa lisää tilaa.

Vaihe 1: Lataa ja avaa sovellus

Avaa Google Drive ‑sovellus iPhonella tai iPadilla. Etusivulla näkyvät

• lataamasi tai synkronoimasi tiedostot ja kansiot
  • luomasi Google Docs-, Sheets-, Slides- ja Forms-tiedostot.

Vaihe 2: Lataa tai luo tiedostoja

Voit ladata tiedostoja iPhonesta tai iPadilta tai luoda tiedostoja Google Drivessa.

Vaihe 3: Jaa ja järjestä tiedostoja

Voit jakaa tiedostoja tai kansioita, jotta muut voivat käyttää, muokata tai kommentoida niitä.

Siirtymällä Jaettu minulle ‑osioon näet tiedostot, jotka muut ovat jakaneet sinulle.

Kirjautuminen ulos Google Drivesta

Voit kirjautua ulos Drive-sovelluksesta jollakin seuraavista tavoista:

• Poista tili kokonaan puhelimesta tai tabletista.
  • Poista Google-tili laitteelta.
  • Kirjaudu sisään toisella tilillä.
  • Laita tilit väliaikaisesti pois päältä.
Google-tilin poistaminen laitteelta

Tärkeää: Kun poistat tilin puhelimelta tai tabletilta, itse tiliä ei poisteta. Voit edelleen käyttää tiliä tietokoneella tai muilla laitteilla.

1. Avaa Drive-sovellus Drive iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaa.
  3. Napauta Ylläpidä tämän laitteen tilejä ja sitten Poista tältä laitteelta.

Vinkki: Kun poistat tilin, se poistuu kaikista laitteella olevista sovelluksista. Tätä tapaa kannattaa käyttää siinä tapauksessa, että haluat poistaa henkilökohtaiset tiedot laitteelta ennen sen antamista jonkun muun käyttöön.
Sisäänkirjautuminen toisella tilillä

Tärkeää:

• Jos lisäät Drive-sovellukseen useita tilejä, voit valita kulloinkin käytettävän tilin.
  • Drive-sovelluksessa tiedostot pysyvät erillään eri tileillä.
  1. Avaa Drive-sovellus Drive iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaa.
  3. Valitse käytettävä tili.
Tilien pois päältä laittaminen väliaikaisesti

Jos olet lisännyt Drive-sovellukseen useita tilejä, voit väliaikaisesti laittaa pois päältä yhden tai useamman tilin.

1. Avaa Drive-sovellus Drive iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaa.
  3. Napauta Ylläpidä tämän laitteen tilejä.
  4. Mene väliaikaisesti pois päältä laitettavan tilin kohdalle ja napauta Pois päältä tai Päällä .