Last opp filer og mapper til Google Disk

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag

Du kan laste opp, åpne, dele og redigere filer med Google Disk. Når du laster opp en fil til Google Disk, tar den opp plass i Disk-området ditt, selv om du laster den opp til en mappe som eies av noen andre.

Filtyper

• dokumenter
  • bilder
  • lydfiler
  • videoer

Last opp og finn filer

1. Åpne Google Disk-appen på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Legg til Legg til et spørsmål.
  3. Trykk på Last opp.
  4. Finn og trykk på filene du vil laste opp.

Konverter dokumenter til Google-formater

Hvis du vil laste opp Microsoft Word-dokumenter eller andre filer, kan du endre en innstilling for å konvertere dem.

Viktig: Når du skal endre innstillinger for Google Disk, må du gjøre det via datamaskinen.

Slå bruk av mobildata på eller av

Du kan velge om du vil bruke mobildata eller kun Wi-Fi til å overføre filer.

Finn ut hvordan du slår på eller av mobildata for bestemte apper på iPhone eller iPad.