Tiedostojen ja kansioiden lataaminen Google Driveen

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Voit ladata, avata, jakaa ja muokata tiedostoja Google Drivessa. Kun lataat tiedoston Google Driveen, se vie tilaa Drivesta, vaikka lataisit sen jonkun toisen käyttäjän omistamaan kansioon.

Tiedostotyypit

• Dokumentit
  • Kuvat
  • Ääni
  • Video

Tiedostojen lataaminen ja etsiminen

1. Avaa Google Drive ‑sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta Lisää Lisää kysymys.
  3. Napauta Lataa.
  4. Valitse ladattavat tiedostot napauttamalla.

Dokumenttien muuntaminen Google-muotoihin

Voit ladata tiedostoja, kuten Microsoft Word ‑dokumentteja, muuttamalla asetukset tiedostojen muuntamista varten.

Tärkeää: Voit muuttaa Google Driven asetuksia vain tietokoneellasi.

Mobiilidatan käyttöönotto tai käytöstä poistaminen