Tiedostojen ja kansioiden lataaminen Google Driveen

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Voit ladata, avata, jakaa ja muokata tiedostoja Google Drivessa. Kun lataat tiedoston Google Driveen, se vie tilaa Drivesta, vaikka lataisit sen jonkun toisen käyttäjän omistamaan kansioon.

Tiedostotyypit

• Dokumentit
  • Kuvat
  • Ääni
  • Video

Tiedostojen ja kansioiden lataaminen

Voit ladata tietokoneellasi tiedostoja osoitteesta drive.google.com tai työpöydältäsi. Voit ladata tiedostoja yksityisiin tai jaettuihin kansioihin.

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen drive.google.com.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Uusi ja sitten  Tiedoston lähetys tai Kansion lähetys.
  3. Valitse ladattava tiedosto tai kansio napauttamalla.

Tiedostojen vetäminen Google Driveen

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen drive.google.com.
  2. Avaa tai luo kansio.
  3. Lataa tiedostoja ja kansioita vetämällä ne Google Drive ‑kansioon.

Käytä Drive-työpöytäsovellusta

1. Asenna sovellus tietokoneelle.
  2. Näet tietokoneella kansion, jonka nimi on "Google Drive".
  3. Vedä tiedostoja tai kansioita tähän kansioon. Ne latautuvat Driveen, ja näet ne osoitteessa drive.google.com.

Tallentaminen tulostusnäkymästä

Tärkeää: Varmista, että Tallenna Google Driveen ‑laajennus on asennettu.

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Avaa tulostettava sivu, kuva tai tiedosto.
  3. Valitse yläreunasta Tiedosto ja sitten Tulosta.
  4. Valitse ikkunasta Tallenna Driveen tai klikkaa Näytä lisää ja sitten Tallenna Driveen.
  5. Valitse Tulosta.

Dokumenttien muuntaminen Google-muotoihin

Voit ladata tiedostoja, kuten Microsoft Word ‑dokumentteja, muuttamalla asetukset tiedostojen muuntamista varten.

Tärkeää: Voit muuttaa Google Driven asetuksia vain tietokoneellasi.

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen drive.google.com/drive/settings.
  2. Valitse ruutu Muunna ladatut ‑kohdan vierestä.

Samannimisten tiedostojen lataaminen

Jos lataat samannimisiä tiedostoja, Google Drive lataa tiedoston Google Drivessa jo olevan tiedoston uutena versiona.

Voit säilyttää molemmat tiedostot seuraavasti:

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen drive.google.com.
  2. Lataa tiedosto.
  3. Klikkaa Erota erilliseksi tiedostoksi.