Tiedostojen ja kansioiden lataaminen Google Driveen

Voit ladata, katsella, jakaa ja muokata tiedostoja Google Drivessa. Kun lataat tiedoston Google Driveen, se vie tilaa Drivessa, vaikka lataisit sen jonkun toisen käyttäjän omistamaan kansioon.

Tiedostotyypit

• Dokumentit
  • Kuvat
  • Ääni
  • Video

Tiedostojen lataaminen ja katseleminen

Voit ladata tietokoneellasi tiedostoja osoitteesta drive.google.com tai työpöydältäsi. Voit ladata tiedostoja yksityisiin tai jaettuihin kansioihin.

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen drive.google.com.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Uusi ja sitten  Tiedoston lataaminen.
  3. Valitse ladattava tiedosto.

Tiedostojen vetäminen Google Driveen

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen drive.google.com.
  2. Avaa tai luo kansio.
  3. Lataa tiedostoja ja kansioita vetämällä ne Google Drive ‑kansioon.

Backup and Sync ‑toiminnon käyttäminen

1. Asenna sovellus tietokoneellesi.
  2. Näet tietokoneellasi kansion, jonka nimi on "Google Drive".
  3. Vedä tiedostoja tai kansioita tähän kansioon. Ne ladataan Driveen, ja näet ne osoitteessa drive.google.com.

Dokumenttien muuntaminen Google-muotoihin

Voit ladata tiedostoja, kuten Microsoft Word ‑dokumentteja, muuttamalla asetukset tiedostojen muuntamista varten.

Huom. Voit muuttaa vain Google Driven asetuksia tietokoneellasi.

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen drive.google.com/drive/settings.
  2. Valitse ruutu Muunna ladatut ‑kohdan vierestä.

Samannimisten tiedostojen lataaminen

Jos lataat samannimisiä tiedostoja, Google Drive lataa tiedoston Google Drivessa jo olevan tiedoston uutena versiona.

Voit säilyttää molemmat tiedostot seuraavasti:

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen drive.google.com.
  2. Lataa tiedosto.
  3. Klikkaa Erota erilliseksi tiedostoksi.