Upload filer og mapper til Google Drev

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan uploade, åbne, dele og redigere filer med Google Drev. Når du uploader en fil til Google Drev, optager den plads i dit Drev, selvom du uploader den til en mappe, der ejes af en anden bruger.

Filtyper

• Dokumenter
  • Billeder
  • Lyd
  • Video

Upload og find filer

1. Åbn appen Google Drev på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Tilføj Stil et spørgsmål.
  3. Tryk på Upload.
  4. Find og tryk på de filer, du vil uploade.

Konverter dokumenter til Google-formater

Hvis du vil uploade filer som f.eks. Microsoft Word-dokumenter, kan du ændre en indstilling for at konvertere filerne.

Vigtigt! Du kan kun ændre Google Drev-indstillinger via din computer.

Aktivér eller deaktiver brug af mobildata

Du kan vælge at bruge mobildata eller kun bruge Wi-Fi til at overføre filer.

Få flere oplysninger om, hvordan du aktiverer eller deaktiverer mobildata for bestemte apps på din iPhone eller iPad.