Videoiden tallentaminen ja toistaminen Google Drivessa

Voit tallentaa ja toistaa videoita suoraan Google Drivessa.

Videoiden lataaminen
  1. Avaa Google Drive ‑sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta Lisää Lisää.
  3. Napauta Lataa.
  4. Valitse haluamasi kuvat ja videot napauttamalla.
  5. Napauta Lataa.
  6. Näet tilapalkin ruudun alareunassa. Voit tarkastella tiedostoa napauttamalla Sijainti.

Huom. Lataa videot Wi-Fi-yhteydellä parhaan latausnopeuden varmistamiseksi.

Videoiden toistaminen

Omien ladattujen videoiden etsiminen:

1. Avaa Google Drive ‑sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta yläosassa olevaa hakukenttää.
  3. Napauta luettelosta Videot.
  4. Toista haluamaasi videota napauttamalla.

Rajoitukset ja virheet

Videoita koskevat rajoitukset

• Voit tallentaa enintään 5 Tt:n verran videoita, jos olet ostanut vähintään sen verran tallennustilaa. Muussa tapauksessa tallennustilasi on rajoitettu käytössäsi olevaan tallennustilaan.
  • Voit ladata videoita millä tahansa resoluutiolla, mutta toiston enimmäisresoluutio on 1920 x 1080.

Videoiden tiedostotyypit

Tuetut tiedostomuodot

Kaikki videotyypit eivät välttämättä toimi kaikilla laitteilla.

• WebM-tiedostot (Vp8-videokodeekki; Vorbis‑äänikoodekki)
  • MPEG4-, 3GPP‑ ja MOV-tiedostot (h264- ja MPEG4-videokodeekit; AAC-äänikoodekki)
  • AVI (MJPEG-videokodeekki; PCM-äänikoodekki)
  • MPEGPS (MPEG2-videokodeekki; MP2-äänikoodekki)
  • WMV
  • FLV (Adobe – FLV1-videokodeekki, MP3-äänikoodekki)
  • MTS
  • OGG

Virheilmoitukset

Kun lataat tai toistat videon Drivessa, voit nähdä seuraavanlaisia virheilmoituksia.

"Tätä videota ei voi käsitellä."

Video voi olla vioittunut tai ladattu muodossa, joka ei toimi. Kokeile ladata video uudelleen tai toisessa tiedostomuodossa.

"Tätä videota käsitellään. Tarkista tilanne myöhemmin."

Video ei ole vielä valmis toistettavaksi.

Jos tiedosto on suuri, voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin video on valmis. Yritä uudelleen hetken kuluttua.

"Tämä video ei ole juuri nyt saatavilla."

Video ei ole vielä valmis toistettavaksi. Yritä hetken kuluttua uudelleen.