Videoiden tallentaminen ja toistaminen Google Drivessa

Voit tallentaa ja toistaa videoita suoraan Google Drivessa.

Lue lisää tiedostojen ja kansioiden lataamisesta Google Driveen.

Videoiden toistaminen

Omien ladattujen videoiden etsiminen:

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen drive.google.com.
  2. Klikkaa Hae Drivesta ‑kentästä alanuolta .
  3. Klikkaa Kirjoita-kentästä Videot.
  4. Klikkaa Hae.

Voit toistaa videon seuraavasti:

1. Kaksoisklikkaa tiedostoa.
  2. Voit toistaa videota koko näytön tilassa klikkaamalla alareunasta Koko näyttö fullscreen.

Rajoitukset ja virheet

Videoita koskevat rajoitukset

• Voit tallentaa enintään 5 Tt:n verran videoita, jos olet ostanut vähintään sen verran tallennustilaa. Muussa tapauksessa tallennustilasi on rajoitettu käytössäsi olevaan tallennustilaan.
  • Voit ladata videoita millä tahansa resoluutiolla, mutta toiston enimmäisresoluutio on 1920 x 1080.

Videoiden tiedostotyypit

Tuetut tiedostomuodot

Kaikki videotyypit eivät välttämättä toimi kaikilla laitteilla.

• WebM-tiedostot (Vp8-videokodeekki; Vorbis‑äänikoodekki)
  • MPEG4-, 3GPP‑ ja MOV-tiedostot (h264- ja MPEG4-videokodeekit; AAC-äänikoodekki)
  • AVI (MJPEG-videokodeekki; PCM-äänikoodekki)
  • MPEGPS (MPEG2-videokodeekki; MP2-äänikoodekki)
  • WMV
  • FLV (Adobe – FLV1-videokodeekki, MP3-äänikoodekki)
  • MTS
  • OGG

Virheilmoitukset

Kun lataat tai toistat videon Drivessa, voit nähdä seuraavanlaisia virheilmoituksia.

"Tätä videota ei voi käsitellä."

Video voi olla vioittunut tai ladattu muodossa, joka ei toimi. Kokeile ladata video uudelleen tai toisessa tiedostomuodossa.

"Tätä videota käsitellään. Tarkista tilanne myöhemmin."

Video ei ole vielä valmis toistettavaksi.

Jos tiedosto on suuri, voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin video on valmis. Yritä uudelleen hetken kuluttua.

"Tämä video ei ole juuri nyt saatavilla."

Video ei ole vielä valmis toistettavaksi. Yritä hetken kuluttua uudelleen.