Gem og afspil video i Google Drev

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan gemme og afspille videoer direkte fra Google Drev.

Upload og afspil videoer

Upload videoer
  1. Åbn den app, du bruger til billeder, på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Vælg den video, du vil uploade
  3. Tryk på Del Del.
  4. Tryk på Gem i Drev.
  5. Tryk på Gem.

Bemærk! Du får den bedste uploadhastighed ved at uploade videoer via en Wi-Fi-forbindelse.

Afspil videoer

Sådan finder du dine uploadede videoer:

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne Google Drev-appen.
  2. Tryk på søgefeltet foroven.
  3. Tryk på Videoer på listen.
  4. Tryk på den video, du vil se, for at afspille den.
Tip! Du skal aktivere tredjepartscookies for at afspille videoer i Drev. Se, hvordan du aktiverer og deaktiverer cookies.

Grænser og fejl

Grænser for video

• Du kan gemme videoer på op til 5 TB, hvis du har købt mindst lige så meget lagerplads. Ellers er du begrænset til, hvor meget plads du har til rådighed.
  • Du kan uploade video i en hvilken som helst opløsning, men minimumsstørrelsen for afspilning i Drev er 4 kB. Den maksimale opløsning for afspilning er 1920 x 1080.
  • Internetkvaliteten og -hastigheden kan påvirke afspilningskvaliteten.

Filtyper for video

Understøttede formater

Ikke alle videotyper fungerer på alle enheder.

• WebM-filer (Vp8-videocodec; Vorbis-lydcodec)
  • MPEG4-, 3GPP- og MOV-filer (h264- og MPEG4-videocodecs, AAC-lydcodec)
  • AVI (MJPEG-videocodec, PCM-lyd)
  • MPEGPS (MPEG2-videocodec, MP2-lyd)
  • WMV
  • FLV (Adobe − FLV1-videocodec, MP3-lyd)
  • MTS
  • OGG

Fejlmeddelelser

Når du uploader eller ser video i Drev, vil du muligvis få nogle af disse fejlmeddelelser at se.

"Videoen kan ikke afspilles."

Videoen kan være beskadiget eller uploadet i et format, der ikke fungerer. Prøv at uploade videoen igen eller i et andet format.

"Videoen er stadig under behandling. Prøv igen senere."

Videoen er ikke klar til afspilning.

Hvis filen er stor, kan det tage et stykke tid, før din video er klar. Prøv igen om et stykke tid.

"Videoen er ikke tilgængelig i øjeblikket."

Videoen er ikke klar til afspilning. Prøv igen om nogle minutter.