Videon tallentaminen ja toistaminen Google Drivessa

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Voit tallentaa ja toistaa videoita suoraan Google Drivessa.

Videoiden lataaminen ja toistaminen

Videoiden lataaminen
  1. Avaa Google Drive ‑sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta Lisää Lisää.
  3. Napauta Lataa.
  4. Valitse haluamasi kuvat ja videot napauttamalla.
  5. Napauta Lataa.
  6. Näytön alareunassa näkyy tilapalkki. Voit tarkastella tiedostoa napauttamalla Paikanna.

Huom. Lataa videot Wi-Fi-yhteydellä parhaan latausnopeuden varmistamiseksi.

Videoiden toistaminen

Omien ladattujen videoiden etsiminen:

1. Avaa Google Drive ‑sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta yläosassa olevaa hakukenttää.
  3. Napauta luettelosta Videot.
  4. Toista haluamaasi videota napauttamalla.
Vinkki: Jos haluat toistaa videoita Drivessa, sinun on laitettava kolmannen osapuolen evästeet päälle. Lue lisää evästeiden laittamisesta päälle ja pois päältä.

Rajoitukset ja virheet

Videoita koskevat rajoitukset

• Voit tallentaa enintään 5 Tt:n verran videoita, jos olet ostanut vähintään sen verran tallennustilaa. Muussa tapauksessa tallennustilasi on rajoitettu käytössäsi olevaan tallennustilaan.
  • Voit ladata videoita millä tahansa resoluutiolla, mutta Drivessa toistettavan sisällön vähimmäiskoko on 4 kt. Enimmäistoistoresoluutio on 1 920 x 1 080.
  • Internetyhteyden laatu ja nopeus voivat vaikuttaa toiston laatuun.

Videoiden tiedostotyypit

Tuetut tiedostomuodot

Kaikki videotyypit eivät välttämättä toimi kaikilla laitteilla.

• WebM-tiedostot (Vp8-videokoodekki; Vorbis‑äänikoodekki)
  • MPEG4-, 3GPP‑ ja MOV-tiedostot (h264- ja MPEG4-videokoodekit; AAC-äänikoodekki)
  • AVI (MJPEG-videokoodekki; PCM-äänikoodekki)
  • MPEGPS (MPEG2-videokoodekki; MP2-äänikoodekki)
  • WMV
  • FLV (Adobe – FLV1-videokoodekki, MP3-äänikoodekki)
  • MTS
  • OGG

Virheilmoitukset

Saatat nähdä jonkin näistä virheilmoituksista, kun lataat tai katsot videon Drivessa.

"Videota ei voi toistaa."

Video voi olla vioittunut tai ladattu muodossa, joka ei toimi. Kokeile ladata video uudelleen tai toisessa tiedostomuodossa.

"Videon käsittely on kesken. Yritä hetken kuluttua uudelleen."

Video ei ole vielä valmis toistettavaksi.

Jos tiedosto on suuri, voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin video on valmis. Yritä uudelleen hetken kuluttua.

"Tämä video ei ole juuri nyt saatavilla."

Video ei ole vielä valmis toistettavaksi. Yritä hetken kuluttua uudelleen.