Ladda ned en fil

Ladda ned filer från Google Drive med en dator eller en Android-enhet.

Ladda ned en fil

1. Besök drive.google.com.
  2. Klicka på en fil som du vill hämta.
    • (Om du vill ladda ned flera filer trycker du på Command (Mac) eller Ctrl (Windows) samtidigt som du klickar på andra filer.)
  3. Högerklicka och klicka på Ladda ned.

Obs! Du kan inte dra en fil eller mapp direkt till skrivbordet.

Om du inte kan ladda ned en fil

Om du inte kan ladda ned en fil kan ägaren ha inaktiverat alternativ för att skriva ut, ladda ned eller kopiera för personer med kommentars- eller visningsåtkomst.