Ladda ned en fil

Ladda ned filer från Google Drive med en dator, Android- eller iOS-enhet.

Viktigt! Om du försöker ladda ned en misstänkt fil kan du få ett varningsmeddelande. Var försiktig när du laddar ned filen.

Ladda ned en fil till en annan app

1. Öppna Google Drive-appen.
  2. Tryck på Mer Mer bredvid den fil du vill ladda ned.
  3. Välj ett alternativ:
    • Tryck på Ladda ned Ladda ned dokument om du vill ladda ned filen till din enhet.
    • Ladda ned filen till telefonen: tryck på Öppna i följt av Spara i Filer följt av Välj var du vill spara filen följt avSpara.
    • Öppna filen i en annan app: tryck på Öppna i följt av Välj vilken app du vill använda.

Spara en bild eller video på kamerarullen

1. Öppna Google Drive-appen.
  2. Tryck på Mer Mer bredvid den fil du vill ladda ned.
  3. Tryck på Skicka en kopia.
  4. Beroende på filen trycker du på Spara bild eller Spara video.