Een bestand downloaden

Je kunt bestanden uit Google Drive downloaden met een computer of een Android-apparaat.

Een bestand downloaden

1. Ga naar drive.google.com.
  2. Klik op het bestand dat je wilt downloaden.
    • Wil je meerdere bestanden downloaden, houd dan Command (Mac) of Ctrl (Windows) ingedrukt en klik op de gewenste bestanden.
  3. Klik met de rechtermuisknop en klik vervolgens op Downloaden.

Opmerking: Je kunt een bestand of map niet rechtstreeks naar je desktop slepen.

Als je een bestand niet kunt downloaden

Als je een bestand niet kunt downloaden, heeft de eigenaar mogelijk de opties voor afdrukken, downloaden of kopiëren uitgeschakeld voor mensen die alleen reactierechten of weergaverechten hebben.