Tiedoston lataaminen

Lataa tiedostoja Google Drivesta tietokoneella tai Android- tai iOS-laitteella.

Tärkeää: Saatat nähdä varoituksen, jos yrität ladata epäilyttävän tiedoston. Ole varovainen, jos lataat tiedoston.

Tiedoston lataaminen toiseen sovellukseen

1. Avaa Google Drive ‑sovellus.
  2. Valitse ladattavan tiedoston vierestä Lisää Lisää.
  3. Valitse jokin seuraavista:
    • Lataa tiedosto laitteelle napauttamalla Lataa Lataa asiakirjat.
    • Tiedoston lataaminen puhelimelle: Napauta Avaa sovelluksessa ja sitten Tallenna tiedostoihin ja sitten valitse tiedoston tallennuspaikka ja sittenTallenna.
    • Avaa tiedosto toisessa sovelluksessa: Napauta Avaa sovelluksessa ja sitten valitse käytettävä sovellus.

Kuvan tai videon tallentaminen kameran rullaan

1. Avaa Google Drive ‑sovellus.
  2. Valitse ladattavan tiedoston vierestä Lisää Lisää.
  3. Valitse Lähetä kopio.
  4. Valitse tiedoston mukaan Tallenna kuva tai Tallenna video.