Tiedoston lataaminen

Lataa tiedostoja Google Drivesta tietokoneella tai Android- tai iOS-laitteella.

Tiedoston lataaminen toiseen sovellukseen

1. Avaa Google Drive ‑sovellus.
  2. Valitse ladattavan tiedoston vierestä Lisää Lisää.
  3. Valitse sopiva vaihtoehto:
    • Tiedoston lataaminen puhelimelle: Valitse Avaa sovelluksessa ja sitten Tallenna tiedostoihin ja sitten Valitse tiedoston tallennuspaikka ja sittenTallenna.
    • Tiedoston avaaminen toisessa sovelluksessa: Valitse Avaa sovelluksessa ja sitten valitse käytettävä sovellus.

Kuvan tai videon tallentaminen kameran rullaan

1. Avaa Google Drive ‑sovellus.
  2. Valitse ladattavan tiedoston vierestä Lisää Lisää.
  3. Valitse Lähetä kopio.
  4. Valitse tiedoston mukaan Tallenna kuva tai Tallenna video.