Tiedoston lataaminen

Tiedostojen lataaminen Google Drivesta tietokoneella tai Android-laitteella.

Tiedoston lataaminen

1. Siirry osoitteeseen drive.google.com.
  2. Klikkaa ladattavaa tiedostoa.
    • Jos haluat ladata useita tiedostoja, paina Command (Mac) / Ctrl (Windows) ‑näppäintä, kun klikkaat muita tiedostoja.
  3. Klikkaa kakkospainiketta ja klikkaa Lataa.

Huom. Et voi vetää tiedostoa tai kansiota suoraan työpöydällesi.

Jos tiedoston lataaminen ei onnistu

Jos tiedoston lataaminen ei onnistu, tiedoston omistaja on saattanut estää kommentointi- tai katseluoikeudet saaneita henkilöitä tulostamasta, lataamasta tai kopioimasta tiedostoa.